MENIU

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: Zodiile cu un weekend perfect

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: Zodiile cu un weekend perfect

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: Taurul are parte de o călătorie neplanificată, iar Săgetătorul se descurcă foarte bine cu banii. Iată ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: BERBEC

Nu face promisiuni pe care nu le poți respecta și încercă să nu depășești bugetul pe care ți l-ai propus pentru acest weekend.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: TAUR

Este posibil să apară posibilitatea de a face o călătorie neplanificată. Este recomandat să nu eziți, pentru că sunt șanse mari să întâlnești o persoană care să-ți dea informațiile utile care să te ajute pe plan profesional.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: GEMENI

În acest weekend este posibil să reiei o relație de dragoste de la distanță și de a lămuri aspectele care au rămas în suspans de ceva timp. Păstrează-ți entuziasmul pentru a evita un nou eșec pe plan sentimental.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: RAC

În acest weekend poți avea loc transformări atât în casă, cât și în relația de cuplu. Există șansa ca o persoană iubită din trecut să te caute pentru a-ți reaminti momentele plăcute petrecute împreună. 

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: LEU

Te simți puțin debusolat de atitudinea partenerului. Stabilești anumite lucruri împreună, pentru ca ulterior să constați că s-a răzgândit fără vreo explicație. Deși ești dezamăgit, ai grijă ca această situație să nu degenereze într-un conflict pe care să îl regreți mai târziu.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: FECIOARĂ

Te pregătești pentru o călătorie în interes personal. Fii atent la toate detaliile, pentru a nu omite ceva important. 

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: BALANȚĂ

O întreagă explozie de romantism, energie și dorința de a-ți exprima sentimentele față de persoana iubită sunt elementele-cheie ale acestui weekend. Atenția și grija pe care o vei manifesta în aceste zile față de persoana iubită nu vor rămâne nerăsplătite.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: SCORPION

Prima parte a weekendului se consumă cu trebuie casnice iar în cea de a doua parte se recomandă relaxarea, printr-o ieșire cu prietenii.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: SĂGETĂTOR

Te descurci mai bine cu banii și decizi să faci o vizită unor prieteni dragi pe care nu i-ai mai întâlnit de multă vreme. Fii totuși atent la buget și ascultă și părerea partenerului în ceea ce privește cheltuielile.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: CAPRICORN

La sfârșitul săptămânii vei fi alături de cei dragi care s-au simțit mai neglijați în ultima perioadă. Este o ocazie bună pentru a remedia greșelile făcute.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: VĂRSĂTOR

În acest weekend vei avea parte de multe drumuri de făcut și multe evenimente în sânul familiei. Ai tendința să te lași purtat de val și să cheltui mai mult. În cazul în care rămâi fără bani, poți apela cu încredere la prieteni.

Horoscop de weekend 13-15 iulie 2018: PEȘTI

Weekend perfect pentru activitățile casnice. Deși nu ești entuziasmat de acest lucru, vei face totul plan partenerului de viață. În partea a doua a zilei, vei fi în compania prietenilor.

sursă: yve.ro