MENIU

Horoscop. Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Horoscop. Cu ce zodie te asociezi pentru a face bani mulţi

Horoscop. Iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcţie de zodiile partenerilor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Generalităţi: Berbecii sunt comunicativi, încrezători, dar şi impulsivi. Este un semn recunoscut pentru uşurinţa cu care ia iniţiativa. Berbecii sunt lideri decisivi şi entuziaşti, ceea ce îi determină ca într-o afacere în parteneriat să se erijeze în şefi. Având mereu idei bune şi o energie debordantă, nu le este greu să convingă un alt nativ al zodiacului să fie de acord cu un parteneriat.

Bani: Pentru Berbeci mirajul banilor constă în puterea pe care o au aceştia. Din acest motiv Berbecii îşi vor urmări scopurile financiare în funcţie de ceea ce au de construit. Este o certitudine că Berbecii îşi asumă riscuri numeroase, gândind că astfel se pot bucura de succes financiar, ceea ce se şi întâmplă.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Generalităţi: Studiul realizat de CareerBuilder, menţionat anterior, arată că Taurii iubesc locurile de muncă care susţin un stil de viaţă extravagant sau care conţin un element de spiritualitate. Meticuloşi, Taurii vor avea în vedere cele mai mici detalii ale unei afaceri, ceea ce îi face oameni de bază în domeniul în care activează. Cu toate acestea, Taurii au perioade în care lenea îi cuprinde atât de tare încât nu vor face lucrurile aşa cum le fac în mod normal, cu toată dăruirea. Din această cauză, Taurii au nevoie de parteneri capabili să îi înţeleagă când trec prin astfel de stări, să îi suplinească şi să le completeze muncă.

Bani: De regulă, pe parcursul vieţii, Taurii reuşesc să menţină un echilibru financiar. Nu vor fi foarte bogaţi, dar nici nu vor şti ce înseamnă să fie săraci. Stabilitatea financiară reprezintă o constantă în viaţa acestora.

Parteneri de afaceri: Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop care vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii, pentru că vor găsi în aceştia partenerii perfecţi, cu atât mai mult dacă este vorba de domenii precum: finante-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educaţie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Generalităţi: Gemenii au nevoie să întreprindă activităţi care să îi menţină motivaţi şi interesaţi. Ei sunt oameni care pot să comunice excelent, să dezbată o varietate de subiecte şi să schimbe o multitudine de idei. Aceşti nativi sunt predispuşi să se arate nemulţumiţi de actualul loc de muncă, pentru că se plictisesc cu uşurinţă, un aspect care nu îi avantajează când au o afacere. Firi cărora le place să trăiască aşa cum îşi doresc, fără constrângerile pe care le poate impune un business, Gemenii vor căuta asociaţi mai responsabili decât ei.

Bani: Gemenii sunt nativii din zodiac care nu fac parte din categoria celor care strâng bani pentru zile negre, însă sunt persoane inteligente care câştigă sume de bani suficiente pentru a le asigura un trai îndestulat. Mai mult, sunt generoşi şi se poate conta pe sprijinul lor, chiar şi financiar.

Parteneri de afaceri: Leii, Fecioarele şi Peştii sunt nativii cu care gemenii funcţionează foarte bine în afaceri. Pentru o reuşită, gemenii ar trebui să se ocupe de PR şi advertising, de fapt, de tot ce ţine de comunicare în firmă, însă ar trebui să stea departe de cifre şi tot ceea ce implică birocraţie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Generalităţi: Racii sunt persoane nobile, cu multă imaginaţie, meticuloase şi protectoare. Intuiţia de care dau dovadă îi ajută mult în afaceri. Nativii reuşesc să se impună în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. Mizează pe fler, însă acest lucru îi ajută să ajungă acolo unde îşi doresc.

Bani: De regulă, Racii se îmbogăţesc în prima jumătate a vieţii. Sunt parteneri serioşi în afaceri, pe care se poate conta. Oameni cumpătaţi, echilibraţi, speculanţi chiar, reuşesc să construiască afaceri profitabile şi să înmulţească banii prin investiţii bine analizate.

Parteneri de afaceri: Capricornii, Peştii şi Scorpionii sunt nativii pentru care un parteneriat cu racii înseamnă succes.

Leu (22 iulie – 22 august)

Generalităţi: Leii iubesc puterea şi să se afle la conducere. Sunt persoane sigure pe ele, optimiste şi carismatice. De regulă, pentru cei mai mulţi Lei, să lucreze pentru cineva nu este o idee bună, de aceea îşi deschid afaceri proprii. În afaceri, Leii îşi motivează partenerii. În general, se asociază cu persoane capabile să se descurce cu activităţi cărora lor nu le plac.

Bani: De-a lungul întregii vieţi, nativii din zodia leu câştiga mulţi bani şi cheltuie la fel de mulţi. Se afirmă cu uşurinţă în societate şi culeg amintiri frumoase. Se vor face remarcaţi în domeniile juridic, proiectare, arhitectură, inginerie, divertisment, asigurări.

Parteneri de afaceri: Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Generalităţi: Fecioarele sunt nativii din horoscop orientaţi spre detalii, fiind persoane cu pasiune pentru cunoaştere şi sens. Aceşti nativi meticuloşi, calculaţi, echilibraţi, cumpătaţi şi perseverenţi, au toate şansele să întreprindă afaceri de succes. Mai mult, Fecioarele îşi asumă şi riscuri, însă doar într-o anumită măsură. Excelează în domenii care necesită precizie, detaliu şi cercetare, însă la partea creativă nu stau foarte bine, ceea ce înseamnă că partenerul de afacere va trebui să fie o persoană creativă şi cu idei foarte bune.

Bani: Firi sincere, Fecioarele nu vor profita niciodată de alte persoane în scopul de a câştiga mulţi bani, însă resurse financiare vor avea mereu deoarece sunt persoane chibzuite care nu aruncă banii pe lucrurile care nu le sunt necesare.

Parteneri de afaceri: Taurii, Capricornii şi Peştii sunt nativii cu care Fecioarele se pot asocia pentru afaceri profitabile.

Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie)

Generalităţi: Balantele sunt persoane diplomatice şi sociabile. Aceşti nativi au nevoie de interacţiune umană pentru a fi fericiţi în carieră şi funcţionează foarte bine în parteneriate. Despre balanţe nu se poate spune că sunt excelenţi oameni de afaceri, dar nici foarte rău nu stau la acest capitol. Nu sunt persoane fără scrupule şi tind să se lase conduse de emoţie, ceea ce nu îi avantajează în afaceri.

Bani: De-a lungul vieţii, Balantele ajung să câştige sume însemnate de bani, dar nu câştiga sume de bani impresionante care să le asigure urmaşilor săi un trai fără probleme fără ca aceştia să mai muncească vreodată.

Parteneri de afaceri: Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii se dovedesc a fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Generalităţi: Scorpionii sunt firi analitice şi intuitive. Despre aceşti nativi se poate spune că sunt foarte buni oameni de afaceri, deoarece sunt persoane dinamice, creative şi pragmatice. Există Scorpioni care deseori se confruntă cu momente de cădere psihică şi din această cauză, aceştia au nevoie de a fi încurajaţi de un partener de afaceri care să nu îi lase să se adâncească în astfel de stări şi să îi motiveze să îşi revină.

Bani: Scorpionii se vor bucura de un statut financiar mult peste media, întreaga viaţă, asta pentru că sunt ambiţioşi şi sunt pregătiţi să îmbrăţişeze chiar şi valori care nu le aparţin, doar pentru a face bani.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru Scorpioni.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Generalităţi: Săgetătorii sunt persoane spirituale, pozitive şi etice. Iubesc să călătorească şi au nevoie de un loc de muncă care să le permită libertatea necesară. Din acest motiv mulţi Săgetători optează pentru propria afacere în care mai greu vor accepta un partener deoarece sunt foarte orgolioşi. Marketingul, relaţiile publice şi industria de divertisment sunt cariere perfecte pentru aceşti nativi.

Bani: Săgetătorii nu vor avea o viaţă abundentă din punct de vedere financiar, deoarece au tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât câştiga. Vor câştiga sume de bani care să le permită să trăiască bine, dar niciodată să strângă pentru zile negre.

Parteneri de afaceri: Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Generalităţi: Capricornii sunt persoane responsabile şi dogmatice. Aceşti nativi din horoscop trăiesc cu picioarele bine înfipte în pământ şi se mândresc cu faptul că niciodată nu îşi pierd capul. Fără discuţii, sunt unii dintre cei mai buni oameni de afaceri. Cu toate acestea, aceşti nativi înţeleg că nu pot excela chiar în toate domeniile şi se asociază cu persoanele potrivite.

Bani: Nu există compromis pe care un Capricorn să nu fie capabil să-l facă când vine vorba de câştiguri financiare. Nativii iubesc prea mult puterea şi satisfacţia pe care o dau banii şi vor face orice este posibil pentru a-i câştiga în număr cât mai mare.

Parteneri de afaceri: Leii, Vărsătorii şi Peştii sunt nativii care se vor ridica la pretenţiile şi aşteptările Capricornilor în afaceri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Generalităţi: Vărsătorii sunt gânditori neconvenţionali care se descurcă perfect în astronomie, arta fotografiei, aviaţie şi IT. De regulă, Vărsătorii nu visează la afaceri mari şi fiind mai mereu puşi pe a contrazice o altă persoană, le va fi greu să găsească un partener de afaceri potrivit.

Bani: Vărsătorii nu sunt obsedaţi de ideea de a face bani mulţi, însă se preocupă să câştige atât cât să trăiască bine. Spre deosebire de Capricorni, de exemplu, nu vor face compromisuri pentru a câştiga bani.

Parteneri de afaceri: Racii, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop cu care vărsătorii pot face afaceri foarte bune în parteneriat.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Generalităţi: Peştii sunt empatici şi pot pune cu uşurinţă nevoile altora la priorităţi. Deşi vizionari, Peştilor le lipseşte pragmatismul atât de necesar în afaceri. În cazul acestor nativi se poate spune că au nevoie de un partener de afaceri cu simţ practic şi cu picioarele adânc înfipte în pământ.

Bani: Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine şi a putea trăi îmbelşugat şi în confort. Cum nu sunt obsedaţi de averi, puţin probabil să le facă.

Parteneri de afaceri: Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere.

avantaje.ro.

Mai multe articole despre:
bani horoscop zodii