MENIU

Horoscop. Cele mai mari cumpene din viaţa ta, în funcţie de zodie

Horoscop. Cele mai mari cumpene din viaţa ta, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află cele mai mari cumpene pe care le poţi avea pe parcursul vieţii tale!

Berbec

Deşi nu eşti adepta schimbărilor, viaţa te poate duce în situaţii pe care nu ţi le doreşti şi pe care nu le poţi controla.

Cumpenele vieţii tale vor avea legătură cu starea ta de sănătate, aşa că nu este exclus să ai parte de accidente sau boli în partea a doua a vieţii. Din fericire, eşti puternică, aşa că vei reuşi să îţi revii!

Taur

Sănătatea îţi va crea mari probleme şi asta doar din cauza stilului tău de viaţă extrem de agitat.

Nu ştii să te opreşti când este cazul şi nu te tratezi de la primele semnale pe care şi le transmite organismul. Nu ai deloc grijă de tine şi acţionezi de cele mai multe ori iresponsabil, fără să te gândeşti la consecinţe.

Gemeni

Eşti predispusă la accidente prin prisma locului tău de muncă, de aceea nu vei fi ferită de cumpene din această cauză.

Nici dramele familiale nu sutn excluse, aşa că ai putea trece prin numeroase necazuri de-a lungul vieţii tale. Te laşi de cele mai multe ori purtată de vânt şi te trezeşti în situaţii critice fără să mai poţi schimba ceva.

Rac

Viaţa ta va fi relativ ferită de cumpene, însă asta nu înseamnă că toate problemele te vor ocoli.

Vei avea parte de crize conjugale sau de boli serioase, însă nimic nu te va doborî. Ai puterea de a o lua mereu de la capăt cu riscul de a rămâne în cele din urmă singură, însă chiar şi aşa îţi duce viaţa cu demnitate.

Citeşte continuarea pe eva.ro.