MENIU

Horoscop 8 octombrie. Azi iei cea mai dificilă decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Horoscop 8 octombrie. Azi iei cea mai dificilă decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Gemenii se simt constrânși pentru că nu pot să facă astăzi ce vor, iar Scorpionii se joacă cu sentimentele partenerului de viață.

Berbec

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta.

Taur

E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie.

Gemeni

Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici.

Rac

Pui multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reusesti sa-ti pastrezi energia de acum pana la capat, roadele vor fi pe masura patimii tale.

Leu

Bucura-te din plin de aceasta zi, pentru ca vine la pachet cu o multime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poti trai in relatie cu persoana iubita, care te aseaza pe un piedestal de unde te simti important, rasfatat mai mult ca oricand, ceea ce ca iti place grozav.

Fecioară

Daca pleci la drum, la capat te asteapta evenimente pozitive, care vor incununa tot efortul tau de a ajunge acolo. Merita sa pleci, indiferent de distanta sau de conditiile de mers, pentru ca va conta mai mult scopul deplasarii si nu ceea ce se intampla pe parcurs.

Balanță

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe etape pe care le consideri nesemnificative.

Scorpion

Te cam joci cu sentimentele partenerului si il pui pe jaratec. Dai dovada de un dram de superficialitate in plan emotional, dar unii ar numi asta labilitate psihica, pentru ca nu reusesti sa-ti pastrezi starea de la o ora la alta.

Săgetător

Planurile pe care le faci impreuna cu ceilalti membri ai familiei evolueaza foarte bine datorita atitudinii optimiste si pozitive pe care o abordeaza fiecare. Cat timp vasliti in acelasi ritm si cu acelasi tonus spre un scop comun, totul merge de minune, pentru ca va completati unii pe altii si va stimulati reciproc.

Capricorn

Vestea care soseste azi te bucura la maximum, pentru ca este exact informatia de care aveai nevoie pentru a alunga complet incertitudinea din inima ta.

Vărsător

Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun intre voi si atmosfera aceasta e perfecta pentru o zi care va apropie si mai mult unii de altii, scrie huff.ro.

Pești

Uneori pui in balanta ce faci tu pentru unii si cum iti raspund ei in astfel de situatii si esti total dezamagit de rezultate, dar asta nu te opreste sa nu mai sari si altadata in ajutor si sa oferi si camasa de pe tine daca ti se cere.