MENIU

Horoscop 6 iunie. Zodia care-şi pierde TOATE sursele de venit. O zi cât se poate de agitată

Horoscop 6 iunie. Zodia care-şi pierde TOATE sursele de venit. O zi cât se poate de agitată

Astrele te sprijina pe zona casei si a relatiilor familiale. E momentul pentru o investitie majora, sau pentru o alta schimbare importanta.

Berbec – Apar noutati care te cam dezorienteaza. Nu te precipita, lasa-ti putin timp de acomodare si evenimentele vor incepe sa se lege in ceva coerent.

Taur – Uita de niste promisiuni care ti-au fost facute cu inflacarare. Unii oameni le fac fara o acoperire reala.

Gemeni – Entuziasm maxim intr-o chestiune ce tine de calatorii si socializare. Desi ai emotii, vei reusi sa cuceresti anturajul.

Rac – Esti tentat sa cedezi in fata unor piedici minore. Repliaza-te si mergi inainte, esti pe calea cea buna!

Leu – La tine sunt vesti bune privind finantele, care incep sa sporesca substantial. Ai grija sa nu devii sclavul propriilor castiguri.

Fecioara – Cine rade la urma, rade mai bine. Asa ca ignora-i pe cei care vor sa te descurajeze si urmeaza-ti principiile.

Balanta – Esti remarcat de cineva care va avea un cuvant serios in evolutia ta profesionala. Succes!

Scorpion – Astrele te sprijina pe zona casei si a relatiilor familiale. E momentul pentru o investitie majora, sau pentru o alta schimbare importanta, scrie radioconstanta.ro.

Sagetator – Vei face astazi proba unor calitati importante: imaginatia si originalitatea. Cei apropiati te apreciaza si se bazeaza pe tine.

Capricorn – E momentul sa-ti consolidezi pozitia financiara. O investitie inteligenta sau o marire de salariu au sanse maxime de realizare in aceasta perioada.

Varsator –  Un amic iti propune o colaborare. E vorba de un hobby placut, care-ti va reincarca bateriile si iti va ridica moralul.

Pesti – S-ar putea sa fie nevoie de niste investigatii medicale: o serie de analize sau o vizita la stomatolog. Ia lucrurile din pripa si totul va fi bine.