MENIU

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie. Zodia care stă pe un munte de bogății

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie. Zodia care stă pe un munte de bogății

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Viața ta sentimentală va fi mai animată în această săptămână, dar asta nu înseamnă că va fi lipsită de neplăceri. E foarte ușor să treci de la veselie la tristețe și de la zâmbete la ceartă, așadar fii foarte atent la ce scoți pe gură. Chiar dacă sinceritatea este foarte importantă în orice tip de relație, e important să știi când să spui adevărul, dar mai ales când.

Este o săptămână bună pentru colaborări și pentru discuții despre afaceri ori investiții. Chiar dacă nu ajungi la nicio înțelegere cu cei pe care îi ai în față, e important ca lucrurile să fie spuse pentru a știi ce pași să urmezi pe viitor. Astrele te sfătuiesc să nu stagnezi, ci să încerci să faci orice pentru a-ți resuscita situația financiară.

Taur

Comunicarea dintre tine și partener va fi mult mai ușoară în această săptămână. Vei reuși să îi spui ceea ce simți fără să îl faci să se simtă responsabil pentru asta, mai ales dacă nu e ceva de bine. Dacă ești singur, acum este momentul perfect de a aborda persoana pe care o placi. Nu îți va veni simplu să faci tu primul pas, dar va merita din plin!

Dacă lucrezi mai mult în grupuri și mai puțin de unul singur, vei avea toate șansele să evoluezi pe plan profesional. În acest proces este foarte important să comunici și să prinzi din zbor idei noi. Banii nu sunt o problemă pentru tine la momentul actual, însă nu ar strica să faci unele economii!

Citește continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 30 septembrie