MENIU

Horoscop 29 iunie. O zi de coşmar! Greul abia acum începe! În schimb, BANI pentru aceste trei zodii

Horoscop 29 iunie. O zi de coşmar! Greul abia acum începe! În schimb, BANI pentru aceste trei zodii

Racela unor persoane din anturaj vă debusolează complet, situatie in fata careia preferaţi să nu reacţionaţi în niciun fel.

Berbec – E cazul sa luati in calcul si  alte oferte de muncă. In rest, sunteţi admirat pentru modul în care puneţi capăt unor conflicte ce le-au părut tuturor insurmontabile.

Taur – Chiar dacă nu este cel mai potrivit moment să faceţi economii (ar trebui să cumpăraţi nişte cadouri pentru cineva drag), acceptati totusi că trebuie să faceţi cheltuieli mai puţine pentru perioada urmatoare.

Gemeni – Câştigaţi aprecierea şefilor, prin iniţiativele care la prima vedere par mult prea originale.

Rac – Partenerul de cuplu este mai prosper decât dumneavastră şi  vă simţiţi complexat de situaţie. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul  şi refuzaţi orice „ajutor”.

Leu – Puterea de a-i domina pe cei din jur e accentuată de reacţiile celor vizaţi. Sunteţi iritaţi şi din cauza relaţiilor sentimentale dificile.

Fecioară – Relaţia de cuplu e pe cale să se dezintegreze şi nu aveţi de gând să faceţi nimic pentru a împiedica această situaţie. Intervenţiile rudelor vă influenţează negativ.

Balanţă –  Luaţi prea în serios criticile şefilor şi apostrofările exagerate ale acestora, care însă vă vor avantaja cândva.

Scorpion – Aproape toţi banii pe care îi primiţi trebuie să-i daţi prietenilor, fie că v-au împrumutat cândva, fie că sunt foarte decişi să vă ceară să-i susţineţi din nou, tot voi, financiar.

Săgetător – La job, beneficiaţi de susţinerea colegilor, însă persoana iubită este parcă decisă să vă scurteze viaţa. Atentie si la niste probleme de sanatate care se vor acutiza pe baza solicitarilor nevoase.

Capricorn – Persoana iubită nu rezoneaza deloc cu lucrurile care va fac plăcere, asa ca e bine sa nu fortati nota cu ea. Diplomatia e mai avantajoasa.

Vărsător – Vi se pare că partenerul nu vă mai agreează şi credeţi că este necesar să luaţi unele măsuri. Ganditi de doua ori inainte de a actiona, scrie radioconstanta.ro.

Peşti – Racela unor persoane din anturaj vă debusolează complet, situatie in fata careia preferaţi să nu reacţionaţi în niciun fel.