MENIU

Horoscop 28 iulie. O zodie dă lovitura pe plan financiar! A ta, oare? În rest, NECAZURI mari!

Horoscop 28 iulie. O zodie dă lovitura pe plan financiar! A ta, oare? În rest, NECAZURI mari!

Îţi sunt stimulate imaginaţia, fantezia şi dorinţa de a evada din realitatea înconjurătoare.

Berbec – Este un moment bun pentru a călători, mai ales în locuri pe care nu le-ai mai experimentat, unde vei fi expus la idei noi şi diferite feluri de a privi lumea.

Taur – În această perioadă se activează energiile ascunse şi eşti afectat foarte puternic de ele. Te vei simti tensionat si irascibil.

Gemeni – Uşile ti se deschid şi apar noi oportunităţi pentru a te dezvolta personal şi profesional. Fii receptiv.

Rac – Este un moment propice pentru a-ţi deschide o firmă sau a construi o afacere. Initiativele in plan material sunt favorizate.

Leu – Îţi sunt stimulate imaginaţia, fantezia şi dorinţa de a evada din realitatea înconjurătoare, scrie radioconstanta.ro.

Fecioară – Mintea ta este setată pe planuri mari de viitor şi pe probleme importante.

Balanţă – Apar noi oportunităţi de prietenie, asocieri plăcute şi interacţiuni sociale agreabile.

Scorpion – Mulţumirea de sine şi starea de bine te caracterizează în această perioadă.

Sagetator – Este posibil ca această zi să fie considerată ca frustrantă sau descurajantă pentru tine.Nu te lasa doborat de starea de spirit proasta.

Capricorn – Este o perioadă bună pentru a începe studiul, pentru comunicare cu persoanele mai tinere și pentru călătorii în interesul familiei.

Vărsător – Dorinţa de afecţiune îţi este stimulată şi ar putea interfera cu munca sau situaţiile complicate în care trebuie să acţionezi cu curaj şi în interesul tău.

Peşti – Oscilezi între stări de pasivitate şi acţiune. Important este sa alegi corect,adica sa faci prioritar, ceea ce este necesar.