MENIU

Horoscop 23 august. Universul răsplătește două zodii: NOROC pe toate planurile, mai ales la BANI

Horoscop 23 august. Universul răsplătește două zodii: NOROC pe toate planurile, mai ales la BANI

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de miercuri, 23 august 2017.

BERBEC

Responsabilitatea de care dati dovada astazi o sa va aduca o bila alba la locul de munca. Impresionati printr-un bun simt iesit din comun si nu multi sunt cei care va cunosteau latura asta.

TAUR

Atmosfera este una speciala astazi datorita unei persoane dragi care a revenit in tara dupa cateva luni de pauza. Va era dor de discutiile lungi cu aceasta persoana.

GEMENI

Astazi este o zi perfecta pentru plimbari, planuri de vacanta sau chiar plecarea in concediu. Sunteti atat de veseli, incat toti care iau contact cu voi ajung sa zambeasca.

RAC

Este momentul sa nu va mai stresati pentru lucruri care nu tin de voi. Incercati sa priviti partea plina a paharului si sa va bucurati de toate lucrurile frumoase din viata voastra.

LEU

Veti avea parte de o zi lipsita de activitati iesite din comun. Acest lucru o sa va ajute sa va odihniti si sa va terminati repede activitatile de la serviciu.

FECIOARA

Astazi reusiti sa depasiti lucrurile grele pe care le-ati intampinat in ultima perioada in viata voastra. Faptul ca primiti ajutor din partea prietenilor va face sa va simtit apreciati si iubiti.

BALANTA

Veti fi laudati astazi pentru taria de caracter de care dati dovada la serviciu. Nu va lasati atrasi in mici discutii si va lasati colegii sa isi resolve singuri neintelegerile.

SCORPION

Sunteti dornici de aventura si faceti tot ce va sta in putinta sa va indepliniti dorinta. Pe seara plecati intr-un loc in care o sa puneti in practica toate ideile facute pe parcursul diminetii, scrie bucurestifm.ro.

SAGETATOR

Totul merge ca pe roate in ultima vreme si nu va asteptati la o modificare, insa schimbarile va iau prin surprindere.

CAPRICORN

Primiti o sarcina importanta astazi. Faceti tot ce va sta in putinta sa demonstrati ca sunteti capabili de orice.

VARSATOR

Sunteti foarte sociabili si mult mai vorbareti decat de obicei. Sunt rare momentele de acest fel, iar cei din jur profita la maximum de forma voastra buna.

PESTI

Planurile de viitor va consuma toata energia astazi. Cautati o solutie pentru a va imbunatati situatia financiara in lunile ce urmeaza.