MENIU

Horoscop 22 ianuarie. Norocul te însoţeşte peste tot, dacă te-ai născut în zodia ACEASTA

<p>Cele mai enervante trăsături ale fiecărei zodii</p>

Horoscop 22 ianuarie 2017. Taurii apeleaza la o persoana al carei rol este acela de a analiza impartial o situatie in care ei se simt defavorizati.

Berbec

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea.

Taur

Apelezi la o persoana al carei rol este acela de a analiza impartial o situatie in care tu te simti defavorizat.

Gemeni

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis.

Rac

Nu intotdeauna iubirea contine doar fluturasi si ingerasi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine si cu evenimente negative, ce nasc suferinte.

Leu

Placutul si utilul se completeaza perfect in ceea ce ai azi de rezolvat, pentru ca ai si ceva concret de castigat si ramai si cu un sentiment puternic de satisfactie la final.

Fecioara

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista.

Balanta

Profita de o zi de liniste pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns intr-un proiect de anvergura.

Scorpion

Ai tot amanat acest moment de frica sa nu iei o decizie gresita, dar in cele din urma trebuie sa te hotarasti sa spui odata "stop" si sa inchizi un capitol din care nu mai ai nimic de castigat.

Sagetator

E o placere sa pierzi vremea alaturi de cei dragi pe langa casa, pentru ca tot deliciul zilei e asigurat de lucruri marunte, nu de cele mai speciale momente.

Capricorn

Poate ca da, esti o fire mai conservatoare si mai prudenta, dar sunt momente in care e nevoie de ceva mai multa flexibilitate.

Varsator

Ai invatat multe de la viata si ai ocazia de a arata concret efectele unei lectii asumate candva.

Pesti

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta, scrie teotrandafir.com.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop duminică horoscop 22 ianuarie