MENIU

Horoscop 2016. Ce zodii au cele mai mari şanse să se căsătorească în septembrie

Eşti îndrăgostit? Eşti singur, dar speri la o mare iubire? Astrele influenţează atât momentul când vei întâlni dragostea cât şi modul în care evoluează relaţiile. Iată câteva zodii care au şanse foarte mari să facă pasul cel mare în luna septembrie. 

Berbec

Deşi până acum au oscilat mult şi au cam zburat din floare-n floare, se pare că în sfârşit încep să îşi dorească să se stabilească la casă lor. Nu le va fi uşor să se adapteze unei căsnicii, însă dacă iubesc cu adevărat, nu doar că vor face pasul cel mare, dar s-ar putea să înceapă să plănuiască şi conceperea unui copil. La urmă urmei, atunci când fac ceva, Berbecii nu se mulţumesc cu jumătăţi de măsură!

Rac

Până acum Racii au cam suferit în amor şi relaţia lor a avut multe suişuri şi coborâşuri. Nativii acestei zodii de apă vor ajunge în sfârşit într-o faza de armonie totală în cuplu. Mai mult, se pare că femeile născute în această zodie vor auzi mult aşteptată întrebare, la care vor răspunde, desigur, cu cel mai sincer "DA".

Fecioara

Singuraticii zodiacului încep să înţeleagă faptul că şi romantismul are farmecul lui. Nativii care se aflau deja în relaţii lungi vor fi pregătiţi să facă pasul cel mare, pentru că ajung la concluzia că şi-au găsit într-adevăr jumătatea. Le va fi foarte greu să cadă de acord în ceea ce priveşte dată şi locaţia, mai ales că Fecioarele sunt renumite pentru faptul că sunt foarte pretenţioase şi nu prea fac compromisuri. Totuşi, după multe bătăi de cap, va avea loc nuntă aproape perfectă - pentru că nimic nu este "perfect" în viziunea Fecioarelor, care găsesc nod în papură oricui şi oricărei situaţii.

Balanţă

După mulţi ani de indecizie, Balanţă îşi da seama că a venit momentul să îşi întemeieze o familie. Dacă are alături o persoană care o iubeşte cu adevărat, va fi chiar foarte hotărâtă să se aşeze la casă ei, deşi uneori îi va lipsi libertatea pe care o avea înainte. Din fericire, odată ce trece peste acest eveniment care îi da emoţii, îşi da seama că viaţă de familie îi prieşte şi că nu a luat deloc decizia greşită.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii horoscop septembrie