MENIU

Horoscop 20 martie. O zodie primeşte mai mulţi bani decât se aşteaptă. A ta, oare?

Horoscop 20 martie. O zodie primeşte mai mulţi bani decât se aşteaptă. A ta, oare?

Nu va grabiti atunci cand vine vorba despre o decizie ce va poate afecta viitorul. Faceti un pas important doar atunci cand simtiti ca este cazul si nu pentru ca se pune presiune pe voi.

BERBEC – Ziua incepe bine, insa trebuie sa aveti grija la amiaza, pentru ca se anunta o mica disputa in familie. Trebuie sa va pastrati calmul si sa fiti cat mai rationali.

TAUR – Nu va uitati in urma si mergeti inainte pe drumul pe care ati pasit. Nu aveti timp de regrete si aveti incredere ca ati luat cele mai bune decizii pentru viitorul vostru.

GEMENI – Aveti parte de multa inspiratie si trebuie sa profitati la maximum de aceasta. Cariera voastra este pe punctul sa se schimbe radical si va fi cel mai bun lucru care vi se poate intampla anul acesta.

RAC – Revin in actualitate unele treburi pe care le credeati finalizate. Acordati-le mai multa atentie de data aceasta, pentru a va asigura ca nu va veti intoarce la ele.

LEU – Nimeni nu va pune la indoiala capacitatea de a rationa, doar ca trebuie sa le spuneti si celor din jur atunci cand vreti ceva anume. Altfel, nu o sa gasiti un numitor comun.

FECIOARA – Aveti o sclipire de moment ce va face salvatorul grupului de prieteni. Acestia se aflau intr-un impas de mai multa vreme.

BALANTA – Trebuie sa analizati foarte bine sentimentele fata de o persoana apropiata. In ultima vreme, ideile voastre sunt diferite si nu prea mai aveti subiecte de interes comune, scrie radioconstanta.ro.

SCORPION – Aveti un simt ascutit atunci cand vine vorba sa ii depistati pe cei care incearca sa va pacaleasca. Totusi, nu este cazul sa ii suspectati pe toti. Unii oameni chiar au intentii bune.

SAGETATOR – Nu va grabiti atunci cand vine vorba despre o decizie ce va poate afecta viitorul. Faceti un pas important doar atunci cand simtiti ca este cazul si nu pentru ca se pune presiune pe voi.

CAPRICORN – Se apropie o data destul de importanta pentru voi si partenerul de viata. Vreti sa sarbatoriti intr-un mod aparte asta si luati in considerare o mica escapada din oras.

VARSATOR – Daca acordati mai multa atentie lucrurilor mici care vi se intampla, o sa vedeti ca veti fi mult mai fericiti. Nu va mai plangeti de ceea ce nu aveti, ci fiti atenti la ceea ce traiti acum.

PESTI – Va ingrijoreaza situatia financiara, pentru ca urmeaza cateva cheltuieli destul de mari si va temeti ca nu va veti incadra. O solutie de rezerva e de avut in vedere.