MENIU

Horoscop 2 iunie. Zodia care-şi pierde TOATE sursele de venit. În plus, cu sănătatea e la pământ!

Cineva forteaza nota cu tine, incercand sa-ti smulga niste marturisiri.

Berbec – Muncesti peste masura, posibil pentru a compensa niste insatisfactii din alte zone ale vietii.

Taur – Esti in mijlocul unor zvonuri picante, care te amuza si te prind. Fii insa prudent cu jocurile, atunci cand vorbele pot afecta emotiile celorlalti.

Gemeni –Sanatatea reclama mai multa atentie, nu neglija semnalele aparent minore ale organismului.

Rac – Te afli intr-un impas sentimental. Depasirea lui impune putina detasare si sange rece. Recomandarea este sa gandesti totusi cu creierul, nu cu inima.

Leu – Parcurgi o perioada in care nimic nu e mai important pentru tine ca linistea si intelegerea cu cei dragi.

Fecioara – Cineva forteaza nota cu tine, incercand sa-ti smulga niste marturisiri, scrie radioconstanta.ro. Ramai pe pozitie si cauta mai degraba echilibrul, decat insistentele pline de promisiuni.

Balanta – Esti aproape de atingerea unui vis drag, construit impreuna cu partenerul. El reprezinta o realizare de cuplu, deci va suda relatia voastra.

Scorpion – E posibil sa cazi usor in plasa unor promisiuni desarte. Fii mai vigilent cu resursele tale si mai realist cu oamenii pe care-i frecventezi.

Sagetator – Vine o vreme cand trebuie sa admiti ca timpul lasa urme. Fa-o elegant, cu zambetul pe buze.

Capricorn – Te asteapta o intalnire sentimentala de zile mari, cu un amic de-o viata.

Varsator – Ai acumulat prea multe resentimente fata de partenerul ta si bomba sta sa explodeze. Adevarul, chiar daca nu e la mijiloc, e tot undeva pe linia care va uneste. Important e sa-l cautati si sa-l gasiti impreuna!

Pesti –  Esti la capatul rabdarii cu cei din familie, care trag de tine in toate partile. Asa ca pune putina ordine in viata ta si in relatiile cu ceilalti.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi Horoscop joi horoscop 2 iunie