MENIU

Horoscop 19 martie. Azi iei cea mai grea decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Taurii ar trebui să fie fericiți, Leii se redresează, Săgetătorii se îndrăgostesc.

Berbec

În iubire, vor susţine adevărate recitaluri de umor în faţa prietenilor, dar vor face scene de gelozie. Bani sunt, dar nu pe cât și-ar dori.

Taur

O zi în care se vor confrunta cu necesităţile reale ale vieţii de zi cu zi, dar şi cu o serie de cheltuieli care vin pe nepusă masă şi îi obligă să scoată din buzunar mai mult decât ar fi crezut.

Gemeni

Nu pun la suflet lucrurile care îi deranjează, ignoră ceea ce pe alţii i-ar speria şi fac doar ceea ce le spune instinctul să facă.

Rac

Viaţa, pentru ei, este o continuă pendulare între luptă şi suferință, ceea ce nu înseamnă că nu sunt atenţi la problemele celor din familie sau ale prietenilor.

Leu

Lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru ei, mai ales dacă se pune problema comunicării, scrie Click!. Atmosfera se relaxează, chiar dacă se mai păstrează unele accente dramatice ale zilelor care au trecut.

Fecioară

Ziua debutează furtunos, mai ales pentru femei care trebuie să fie atente mai ales la viaţa de cuplu sau la iubire. Locul călduţ dintr-o relaţie nu aduce și certitudinea stabilității.

Balanţă

Sunt lucruri şi atitudini la care nu pot renunţa brusc, obişnuinţe pe care foarte greu le dai la o parte, dar dacă nu înţeleg că această curăţenie interioară este necesară, vor rămâne blocaţi încă mult timp de acum încolo.

Scorpion

Este o zi în care sunt preocupați să catalogheze, să analizeze, să sintetizeze şi să-şi facă o imagine completă despre cum evoluează lucrurile atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Săgetător

Pentru cei foarte tineri, dragostea bate la uşă, lucru care îi va transforma peste noapte din adolescenţi în adulţi.

Capricorn

Firi practice, se gândesc mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume. Comunicarea lor este deficitară sau ceea ce spun nu lasă loc de întors.

Vărsător

O sumă de evenimente se adună în curtea lor, îi face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele zile.

Peşti

Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea, în schimb, trebuie împinşi de la spate uneori, altfel, riscă să devină o povară prin indolenţă şi nu există pericol mai mare decât lenea nativă.