MENIU

Horoscop 19 ianuarie. Zodia care rispiește într-o zi toată agoniseala. Drumuri lungi, tensiuni

Horoscop 19 ianuarie. Zodia care rispiește într-o zi toată agoniseala. Drumuri lungi, tensiuni

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de sambata, 19 ianuarie 2019.

Berbec

De ceva timp, ai senzatia ca o ruda are ceva cu tine. Nu iti mai raspunde la telefon si nici la mesaje. Linisteste-te, probabil este vorba de o neintelegere.

Taur

Cineva din familie iti face program, asa ca iti anulezi toate planurile facute cu prietenii, scrie Ziua de Cluj.

Gemeni

Aglomeratie, alergatura si bani aruncati pe lucruri de care nici nu stii daca ai nevoie... Asa arata ziua ta de sambata.

Rac

Ai ceva de umblat, iti petreci ziua mai mult pe drumuri.

Leu

Asteapta-te si la cateva ore de munca. Un prieten te roaga sa-l ajuti cu ceva, dar nu-ti face griji, iti va ramane timp si pentru viata personala.

Fecioara

Te vei trezi in mijlocul unor situatii despre care nici macar nu banuiai ca te asteapta. Nu sta prea mult pe ganduri, fii spontan.

Balanta

Prietenii te inconjoara si nici nu simti cum trece timpul. Vei constata ca ai lasat o serie de lucruri nerezolvate. Noroc ca-ti sare cineva in ajutor.

Scorpion

Un eveniment te ia pe nepregatite, dar se va dovedi extrem de interesant.

Sagetator

Ai multe planuri, asa ca trezeste-te de dimineata, daca nu vrei sa fi nevoit sa renunti la cateva.

Capricorn

Sambata primesti o veste buna care te incanta peste masura. Nu te mai intereseaza nimic, iti sta gandul doar la ceea ce tocmai ai aflat.

Varsator

Ziua incepe deosebit de interesant datorita unui cunoscut care te anunta ca un eveniment pe care-l asteptai de multa vreme va avea loc chiar duminica.

Pesti

Sambata dimineata vrei sa pleci la drum chiar daca stii ca vremea nu e asa cum ti-ai dori acolo unde te duci. Te consulti cu partenerul si luati o decizie. Daca pleci ai grija sa iei cu tine tot ce-ti trebuie, te vei intoarce abia duminica.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop sâmbătă