MENIU

HOROSCOP 19 AUGUST 2017. Schimbări majore pentru aceste zodii pe plan sentimental

HOROSCOP 19 AUGUST 2017. Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbări surprinzătoare, care pot fi incomode sau neplăcute. Cel mai adesea, este vorba despre schimbări minore, fără consecințe importante pe termen lung. În relațiile sentimentale este posibil să se constate o tendință de detașare, cu mai puțină tandrețe, dar și cu mai puține tensiuni. La nivel social, crește probabilitatea unor acțiuni de protest.

HOROSCOP 19 AUGUST 2017

Berbec

Relațiile, atât cele profesionale, cât și cele personale, pot fi afectate de diverse dificultăți de comunicare. Este indicat să fiți foarte atent cum vă exprimați și să-i ascultați pe ceilalți cu atenție și răbdare. S-ar putea să vă simțiți obosit și să nu aveți chef să vă întâlniți cu prietenii. Puteți încerca să vă relaxați practicând un hobby sau un sport în aer liber.

Taur

Se pare că vă pregătiți pentru o călătorie de durată relativ lungă. Ar fi bine să țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la o întrunire, dar invitația nu vi se pare deloc tentantă. Dacă decideți să refuzați, aveți grijă să o faceți într-un mod care să nu ofenseze pe nimeni! Vă sfătuim să fiți foarte atent cu actele, fiindcă există riscul să le pierdeți.

Gemeni

La locul de muncă ar putea surveni schimbări neașteptate care, deși vă convin, pică într-un moment nepotrivit și vă perturbă activitatea. Aveți șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin. Dacă vi se propune să plecați într-o călătorie, ar fi bine să vă eschivați, fiindcă sunteți predispus la accidente. Dacă nu puteți refuza, vă recomandăm să fiți prudent și atent.

Rac

Se pare că aveți de gând să faceți o vizită neanunțată unor prieteni. Ar fi mai bine să luați legătură cu ei înainte de a pleca, fiindcă altfel riscați să nu îi găsiți acasă. După-amiază este posibil să aveți mici probleme de sănătate. Astrele nu prevestesc nimic grav, dar s-ar putea că medicul să vă recomande o dietă mai strictă.

Leu

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți foarte ocupat cu probleme de afaceri mai mult sau mai puțin urgente. Dacă vă păstrați calmul, vă puteți descurca foarte bine. O rudă mai în vârstă v-ar putea cere ajutorul într-o problemă de sănătate. Aveți ocazia să dovediți că sunteți generos. După-amiază s-ar putea să fiți puțin agitat, dar spre seară totul ar trebui să revină la normal. Ca să faceți față stresului din ultima perioadă, aveți nevoie și de puțină relaxare.

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să aveți o problemă de sănătate care vă împiedică să faceți tot ce v-ați propus. Din aceeași cauza, ați putea renunța să participați la o întrunire. După-amiază este posibil să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani care vi se cuvine. Ar fi prudent să nu vă faceți planuri până când nu vedeți banii în mână.

Balanță 

Se pare că reușiți să duceți la bun sfârșit o lucrare dificilă, la care ați muncit mult timp. Reușita vă încurajează să continuați, dar riscați să vă neglijați viața de familie. O soluție de compromis ar fi să vă acordați un răgaz de relaxare și de încărcare a bateriilor, pe care să îl petreceți împreună cu familia. În orice caz, astrologii vă sfătuiesc să acordați mai multă atenție celor apropiați, pentru că altfel riscați să aveți discuții cu partenerul de viață.

Scorpion

S-ar putea să fiți indispus și chiar irascibil din cauza că o afacere nu a dat rezultatele scontate. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii acasă. Puteți avea mult de câștigat dacă analizați cu obiectivitate cauzele nereușitei. Spre seară aveți șanse să vă regăsiți buna dispoziție cu prilejul unei întâlniri cu prietenii. Țineți cont de dorințele partenerului de viață!

Săgetător

Este posibil ca partenerul de viață să vă reproșeze că neglijați viața de cuplu și că dedicați prea mult timp activității profesionale sau afacerilor. Pentru a evita deteriorarea relației, astrologii vă sfătuiesc să vă ocupați mai mult de familie și de problemele casnice. Aveți nevoie de mai multă relaxare și de odihnă.

Capricorn

S-ar putea să înțelegeți greșit un partener de afaceri și să provocați o ceartă. Având în vedere contextul astral, vă sfătuim să încercați să lămuriți toate neînțelegerile cu calm, pentru că altfel există riscul să rupeți colaborarea. În a doua parte a zilei vă puteți destinde la o discuție cu un prieten bun care vă vizitează.

Vărsător

În prima parte a zilei, este posibil să vi se încredințeze sarcini suplimentare la locul de muncă. Apropiații v-ar putea face o surpriză, invitându-va să petreceți după-amiaza într-un mod plăcut. Seară este posibil să aveți o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață. Vă sfătuim să fiți cât mai înțelegător și să evitați cu orice preț o ceartă.

Pești

Ar fi bine să nu vă planificați activități importante azi, pentru că este posibil să survină evenimente neprevăzute care vă împiedică să vă respectați programul. S-ar putea să primiți o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă și să vi se ceară ajutorul. Nu este exclus să fiți nevoit să faceți o călătorie neplanificată. Dacă aveți probleme cu banii, puteți să apelați la prieteni.

Sursă: eastrolog.ro