MENIU

Horoscop 18 mai. Greul abia acum începe! O singură zodie are noroc la BANI. A ta, oare?

Horoscop 18 mai. Greul abia acum începe! O singură zodie are noroc la BANI. A ta, oare?

In ciuda aparentelor, doar mimati multumirea. In adancul sufletului, sunteti suparat pe decizia cuiva apropiat de a abandona niste planuri comune.

Berbec – Veti fi dezamagiti de tergiversarea unei hotarari despre care sperati sa schimbe in bine o anume situatie. Lasati lucrurile sa isi urmeze cursul natural, va veni si vremea voastra.

Taur – Soapte de tandrete si promisiuni romantice. Viata voastra sentimentala va inflori.

Gemeni – Veti fi pus in situatia de a consola pe cineva apropiat pentru o pierdere. Atentia si compasiunea va vor fi rasplatite foarte curand.

Rac – Puneti bazele unei aliante subtile, cu un superior de care aveti nevoie. Nu e necesar sa fortati nota, farmecul. Si alte calitati morale va vor fi apreciate si vor avea rezultatul scontat.

Leu – Incercati sa nu fiti vulnerabil in fata unor santaje sentimentale. E vorba de nemultumiri trecatoare, care nu au nicio legatura cu persoana voastra.

Fecioara – Simtiti nevoia sa obtineti aprobarea unui membru mai in varsta din familie, pentru a porni pe un drum nou. Pe de alta parte insa, apare si o tendinta de razvratire, in cazul unor judecati prea severe.

Balanta –  Visati intens la un moment de romantism cu o persoana cu care flirtati cu succes. Important este sa nu aveti asteptari exagerate. In rest, totul va decurge destul de bine.

Scorpion – Parcurgeti o perioada de stres si teama, legata foarte probabil de viitor. Incercati sa priviti cu incredere inainte, apoi sa va organizati un plan de actiune.

Sagetator – Va asteapta o intalnire de zile mari, intr-un anturaj select. Straluciti de farmec si buna dispozitie, iar companionii va stimuleaza.

Capricorn – Vesti de ultim moment vin sa infirme niste supozitii. Trebuie sa va repliati eficient si sa acceptati schimbarile survenite.

Varsator – In ciuda aparentelor, doar mimati multumirea. In adancul sufletului, sunteti suparat pe decizia cuiva apropiat de a abandona niste planuri comune, scrie radioconstanta.ro. Sfatul nostru este sa acceptati situatia si sa priviti in alta directie.

Pesti – O persoana care v-a tradat interesele va ajunge sa aiba nevoie de voi. Revansa va fi triumfala daca veti sti sa reactionati ponderat si sa va jucati cartea cu pricepere.