MENIU

Horoscop 17 octombrie. O zodie primeşte mai mulţi BANI decât se aşteaptă. A ta, oare? Veşti bune...

Horoscop 17 octombrie. O zodie primeşte mai mulţi BANI decât se aşteaptă. A ta, oare? Veşti bune...

Nativii zodiei Taur sunt in cautarea stabilitatii, cei nascuti in zodia Scorpion sunt optimisti de la prima ora, iar Varsatorii se lasa dusi de val.

BERBEC
Primiti o propunere pentru un proiect pe care il vanati de multa vreme. Nu credeati ca este posibil sa va alaturati echipei, dar dorinta vi s-a indeplinit.

TAUR
Astazi sunteti in cautarea stablitatii. Fie ca e vorba de cariera, fie ca doriti stabilitate in viata de cuplu, sunteti dispusi sa faceti compromisuri pentru a scapa de perioada stresanta din ultimul timp.

GEMENI
Stati foarte bine din punct de vedere financiar. Va sunt inapoiate unele sume de bani si puteti, la randul vostru, sa va faceti cumparaturile pentru cei dragi.

RAC
Sunteti foarte agitati pentru ca momentul pentru care va pregatiti de ceva timp este aproape. Relaxati-va, pentru ca totul va iesi mult mai bine decat va asteptati.

LEU
Va urmati instinctul si faceti ceva fara sa va pese de consecinte. Se va dovedi a fi cea mai buna decizie pe care ati luat-o in ultima vreme.

FECIOARA
Atingeti niste subiecte destul de sensibile pentru o persoana draga, dar stiti ca acest moment trebuia sa vina. Cel mai bine ar fi sa va spuneti parerea cu grija ca sa nu raniti.

BALANTA
Va puteți baza pe familie atunci cand aveti nevoie de sprijin pentru realizarea proiectelor voastre. Cei dragi va sustin fiecare cum poate mai bine, fiindu-va de mare folos, scrie bucurestifm.ro.

SCORPION
Sunteti optimisti cu privire la activitatea pe care o incepeti astazi. Chiar daca oamenii din jurul vostru nu cred in asta, voi continuati sa cautati luminita de la capatul tunelului.

SAGETATOR
Va entuziasmeaza idea partenerului de a petrece weekendul departe de agitatia orasului. Sunteti atat de bucurosi, incat va apucati deja de bagaje, desi abia a inceput saptamana.

CAPRICORN
Cariera voastra se afla intr-un moment important. Deciziile pe care le luati astazi vor influenta viata voastra profesionala in acest an.

VARSATOR
Lasati-va dusi de val si nu va mai calculati fiecare miscare. Este momentul vostru sa straluciti si o stiti foarte bine.

PESTI
Sunteti convinsi ca doar voi aveti dreptate si alegeti calea cea grea, cand cei din jur va ofera solutia salvatoare. Nu este momentul potrivit pentru orgolii.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 17 octombrie