MENIU

Horoscop 17 martie 2016! Uite ce ţi-au pregătit astrele!

Horoscop 17 martie 2016! Uite ce ţi-au pregatit astrele!

Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse.

Horoscop 17 martie 2016 – Berbec

Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse. Nu-ti da cu parerea fara sa ai in spate si bagajul potrivit de experiente. Daca nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva sa te contracareze si nu se stie cat de bine vei face fata confruntarii. Ai tu un as in maneca de care te poti folosi cu succes, pentru ca ai studiat problema indelung si ceea ce spui acum cu atata vehementa e fapt concret pentru care ai baga si mana in foc, convins ca nimeni nu te-ar putea contrazice!

Horoscop 17 martie 2016 – Taur

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Horoscop 17 martie 2016 – Gemeni

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi. Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi Horoscop joi