MENIU

Horoscop 17 aprilie. O zodie primeşte mai mulţi bani decât se aşteaptă. A ta, oare?

Horoscop 17 aprilie. O zodie primeşte mai mulţi bani decât se aşteaptă. A ta, oare?

Veti fi laudati de sefi pentru felul in care va faceti treaba. Semne bune apar si de la un proiect personal inceput mai demult.

Berbec – Un eveniment neprevazut va produce neliniste, dar nu e cazul sa va alarmati. Nu se va intampla nimic grav!

Taur – Partenerul se joaca cu sensibilitatea voastra, dar e doar un artificiu prin care vrea sa obtina mai multe dovezi de afectiune.

Gemeni – Nimeriti fara voie intr-o harababura in care cei implicati se bat pentru favoruri. Pana va lamuriti cine trage sforile, o sa fie mai greu.

Rac – Stelele va incurajeaza astazi sa spuneti lucrurilor pe nume intr-un cadru public. Se pare ca nu aveti ce pierde, ci doar de castigat: stima.

Leu – Va urniti greu intr-o directie care vizeaza sanatatea sau ingrijirea. Poate fi vorba de un regim sau de un tratament absolut necesar. Primul pas conteaza, restul devin mai simpli!

Fecioara – E o zi favorabila obtinerii unui acord, indiferent de natura lui. Deci nu ezitati sa va exprimati solicitarile.

Balanta – Vi se cere parerea in privinta unui conflict profesional. Evitati sa fiti partinitor, sau sa sprijiniti activ vreuna din parti.

Scorpion – Foarte probabil ca atentia la cote minime sa va afecteze in activitatile curente. Situatia se datoreaza unor chestiuni mai vechi, inca nerezolvate.

Capricorn – Va confruntati cu un refuz care va va afecta emotional. Ideal ar fi sa va indreptati privirea in alta directie.

Varsator – Veti fi laudati de sefi pentru felul in care va faceti treaba. Semne bune apar si de la un proiect personal inceput mai demult, scrie ziuaconstanta.ro.

Pesti –  Ziua va va aduce confirmarea pe o pozitie oficiala in cadrul unui parteneriat. Situatie din care aveti de obtinut mai multe beneficii in mod onest!

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop duminică