MENIU

Horoscop 15 octombrie. Iei cea mai dificilă decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Horoscop 15 octombrie. Iei cea mai dificilă decizie din viaţa ta. O zodie primeşte veşti CUMPLITE

Gemenii parca ar fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecutul de care se simt inca atasati, iar celalalt duce spre o cale complet noua. Afla ce iti rezerva astrele pentru 15 octombrie.

Berbec

Invata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, fara a-ti cauta in permanenta doar lipsurile si defectele. Acesta esti tu, accepta-te ca atare, incercand mereu sa devii din ce in ce mai bun. Sa te privesti cu detasare, ca si cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru ca asa te vezi cu obiectivitate si realism, dar nu inseamna ca trebuie sa te judeci atat de aspru.

Taur

Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor si nemultumirilor tale din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si propriile indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse in lumina.

Gemeni

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecutul de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia?

Rac

Inima ta e inca atasata de un eveniment din trecut pe care nu-l poti uita. Fie ca e vorba de un moment de fericire deplina din care inca iti mai extragi energia, fie ca e o amintire trista care te macina, tot te intorci cu gandul in acele vremuri.

Leu

Asculta sfatul pe care il primesti azi sub forma unei informatii sau a unei vesti bune prin telefon, pentru ca este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de succes.

Fecioara

Daca pleci la drum, va fi o calatorie fructuoasa, in care ai ocazia de a intalni exact oamenii de care ai nevoie intr-un proiect important. Faci cunostinte noi, primesti idei sau solutii interesante ce merita puse in aplicare, iar succesul oricarei colaborari este asigurat.

Balanta

Esti dornic de aventura, pentru ca se naste in mintea ta o idee noua extrem de motivanta pe care abia astepti s-o si pui in practica. Bate fierul cat e cald, ca atare insista sa faci deja primii pasi in directia visata chiar acum, cat totul e inca proaspat in mintea ta, deoarece noul te stimuleaza fantastic si iti da un chef nebun de schimbare, scrie teotrandafir.com.

Scorpion

Cand erai gata sa renunti la un plan care ajunsese intr-un punct sensibil, iata ca apare si neasteptatul salt inainte care te readuce in cursa. E semn ca niciodata nu trebuie sa renunti, pentru ca nici nu stii cum abandonul tau survine cu o clipa inainte de a aparea vestea succesului.

Sagetator

Tu esti implicat de obicei in ce se petrece in jurul tau, dar azi alegi o atitudine mult mai rezervata, convins ca numai asa vei depasi cu bine o situatie dezechilibrata. Ramai rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul in care merg lucrurile, si asa vei vedea ca efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari.

Capricorn

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma.

Varsator

Nu-ti place deloc atmosfera acestei zile, care pare sa se intunece din ce in ce mai mult. Ai tendinta de a vedea in jur numai inamici si obstacole si, in loc sa lupti cu starea aceasta negativa care te copleseste, parca torni si mai mult gaz pe foc.

Pesti

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Poate te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit.



Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 15 octombrie