MENIU

Horoscop 15 iulie. Probabil cea mai grea zi din an,necazurile se ţin lanţ. O zodie are noroc la BANI

Horoscop 15 iulie. Probabil cea mai grea zi din an, necazurile se ţin lanţ. O zodie are noroc la BANI

Ai nevoie de multa diplomatie astazi pentru a rezista unei persoane agresive, care te asalteaza cu invinuiri absurde.

Berbec – Vei lua pozitie public printr-o expunere de idei. E necesar, asadar, sa-ti stapanesti emotiile, pentru a fi coerent si convingator.

Taur – E cazul sa fii mai apropiat de familia ta si mai flexibil in gandire. In ultimul timp, prea ai tinut-o doar cu ale tale.

Gemeni – Cineva o sa-ti strice cheful de munca la serviciu cu niste reprosuri nedrepte si total nefondate.Va trebui sa te mobilizezi si sa le faci fata.

Rac - Anumite conversatii cu persoane de departe n-o sa-ti fie chiar pe plac. Trebuie sa faci si cateva compromisuri.

Leu – Te preocupa prioritar propria infatisare si confortul personal. Asta iti ridica moralul si te ajuta sa te simti bine in pielea ta.

Fecioara – O relatie de dragoste din trecut incepe sa te bantuie din nou. Lasa nostalgia si, mai ales, regretele. Pur si simplu, asa a fost sa fie.

Balanta – E necesar sa te ingrijesti mai mult de propria sanatate. O mica vacanta intr-o statiune n-ar fi deloc o idee rea.

Scorpion – Ai atitudine oarecum pesimista privind evolutia unei relatii sentimentale cu cineva aflat la distanta. Mai bine bucura-te de emotiile pe care le traiti acum si de tot ce puteti impartasi.

Sagetator – Pui prea multa pasiune in cautarile tale, fie ca e vorba de spiritualitate sau de studii intelectuale. Asta ti-ar putea epuiza energia. Incearca sa mergi pe linia de mijloc, a echilibrului.

Capricorn – Tu ai nevoie de multa diplomatie astazi pentru a rezista unei persoane agresive, care te asalteaza cu invinuiri absurde, scrie radioconstanta.ro. Tine-te tare pe pozitie, cu calm si fermitate!

Varsator – Iti valorifici foarte inspirat abilitatile de lider, pentru ca echipa din care faci parte te motiveaza si te sustine. In mod sigur va veti atinge obiectivele propuse.

Pesti – Ziua incepe tensionat, pentru ca ai senzatia ca nu iti gasesti rostul si locul. Pe parcurs, insa, lucrurile se asaza si iti revii.