MENIU

Horoscop 15 ianuarie 2018: Zodia care întâmpină evenimente neașteptate

HOROSCOP 16 decembrie

Horoscop 15 ianuarie 2018: Ca efect al conjuncției Mercur-Lună, imaginația capătă azi o amploare deosebită și poate influența inițiativele și deciziile. Așadar, astăzi este indicat să se evite adoptarea unor decizii majore. De asemenea, este recomandată  amânarea activităților importante în plan profesional și în afaceri.

Horoscop 15 ianuarie 2018: BERBEC

În prima parte a zilei este posibil să fi indispus din cauza unei afaceri care a dat rezultate mai slabe decât te așteptai. Dacă analizezi situația cu calm și detașare, poți descoperi cauza problemei. Relația cu partenerul de viață s-ar putea tensiona dacă insiști să amâni o vizită pe care ați planificat-o pentru azi.

Horoscop 15 ianuarie 2018: TAUR

Se pare că ești preocupat de chestiuni financiare și ai tendința să neglijezi relațiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viață să-ți reproșeze acest lucru. După-amiază s-ar putea să fi invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine să profiți de ocazie pentru a te relaxa.

Horoscop 15 ianuarie 2018: GEMENI

Astăzi ai tendința de a fi mai puțin comunicativ și este recomandabil să amâni întâlnirile de afaceri. De asemenea, nu este momentul să iei decizii importante în plan profesional, pentru că riști să fie neinspirat.

Horoscop 15 ianuarie 2018: RAC

Ai mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin, cu condiția să-ți organizezi bine timpul. Este recomandabil să amâni deciziile importante de afaceri. În a doua parte a zilei, ai posibilitatea de a petrece în familie.

Horoscop 15 ianuarie 2018: LEU

Astăzi capacitatea creativă este deosebită și îți poate ajuta să rezolvi mai ușor problemele dificile în plan profesional și în afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune dacă îți temperezi tendința de a-i face reproșuri persoanei iubite. Ar fi bine să petreci mai mult alături de familie!

Horoscop 15 ianuarie 2018: FECIOARĂ

În prima parte a zilei s-ar putea să ai tendința de a fi cu capul în nori. Este recomandat să te limitezi la activități de rutină și să amâni luarea unor decizii importante, atât în plan profesional cât și personal. Ai face bine să-ți cântărești cu atenție cuvintele deoarece există riscul să nu jignești o persoană mai în vârstă din familie.

Horoscop 15 ianuarie 2018: BALANȚĂ

Este posibil să întâmpini dificultăți în plan sentimental și să devi irascibil. Păstrează-ți calmul și nu grabi replicile! Sfaturile prietenilor îți pot fi foarte utile pentru aplanarea unui conflic în familie. Poți avea realizări deosebite în activități creative.

Horoscop 15 ianuarie 2018: SCORPION

Este posibil să survină evenimente neașteptate care îți dau programul peste cap. Nu este exclus să fi nevoit să pleci într-o călătorie în interes profesional, anunțată în ultimul moment. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit de schimbarea de program. Cu calm și înțelegere poți evita un conflict în familie.

Horoscop 15 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR

S-ar putea să fi tentat să amâni o călătorie în interesul familiei, din rațiuni financiare. Chiar dacă ai intenții bune și nu vrei decât să reduci cheltuielile, riști să-ți indispui partenerul de viață. De asemenea, vei avea riscul de neîntelegeri și exagerări, așa că este recomandat să fi tolerant și diplomat în comunicarea cu cei din jur, atât pe plan profesional, cât și în familie.

Horoscop 15 ianuarie 2018: CAPRICORN

Este posibil să fi indispus din cauza unui coleg de muncă sau partener de afaceri. Dacă reacționezi cu calm, poți evita o ceartă și să găsești o rezolvare eficientă a problemei. În a doua parte a zilei ar fi bine să te relaxezi și să te detașezi de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

Horoscop 15 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR

Se pare că în ultima vreme ai făcut eforturi serioase pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum resimți oboseala acumulată. Nu forța lucrurile și să ai răbdare. Sunt șanse mari ca în curând să ți se propună colaborarea într-o afacere rentabilă.

Horoscop 15 ianuarie 2018: PEȘTI

În prima parte a zilei ai tendința să fi visător și să neglijezi problemele importante la locul de muncă sau în afaceri. Nu este momentul să începi proiecte sau activități noi, pentru că riști să iei decizii greșite.


sursă: eastrolog.ro