MENIU

Horoscop 15 decembrie. Zodia care RISIPEŞTE într-o zi agoniseala de-o viaţă! Tensiuni, necazuri

Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 15 decembrie 2017.

BERBEC

Primiti multe critici referitoare la un proiect important. Aveti rabdare si priviti partea constructiva pentru ca toate sunt in beneficiul vostru.

TAUR

Sunteti increzitori in planurile voastre de viitor si le priviti ca pe un vis deja realizat. Este doar o chestiune de timp pana cand totul se va rezolva in favoarea voastra.

GEMENI

Sarcinile de serviciu par sa fie din ce in ce mai multe. Stabiliti-va prioritatile si rezolvati-le pe rand. Daca va apucati de mai multe lucruri in acelasi timp, exista mari sanse sa nu terminati niciunul.

RAC

Parteneriatele profesionale incep sa va aduca beneficii financiare. Atentie insa la cum gestionati aceste castiguri. Aveti tendinta sa fiti risipitori si sa pierdeti tot ce ati agonisit.

LEU

Ziua va trece destul de repede, iar seara aveti programata o iesire in oras cu prietenii. In cele cateva ore petrecute cu ei o sa va incarcati cu energie pozitiva.

FECIOARA

Va indreptati atentia catre ceva ce va aduce linistea in viata voastra. Poate fi vorba de un sport sau un hobby stiut doar de voi.

BALANTA

Comunicati foarte bine cu cei din jur, semn ca o sa aveti succes si la intalnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbatut.

SCORPION

Daca planuiti ceva schimbari sentimentale, acum este momentul sa le faceti. Veti avea posibilitatea astazi sa cunoasteti persoane interesante.

SAGETATOR

E o perioada buna pentru un nou inceput. Faceti tot ce va sta in putere sa va imbunatatiti situatia, mai ales cea financiara, iar toate se indreapta intr-o directie buna.

CAPRICORN

Minciuna si jumatatile de adevar nu au niciodata picioare lungi. Reflectati asupra celor spuse cuiva drag si remediati situatia, cat inca nu e prea tarziu, scrie bucurestifm.ro.

VARSATOR

Esti timpul sa dati dovada de mai multa maturitate. Se intampla ceva, si ar trebui sa lasati latura amuzanta pentru ca este necesar sa va ocupati de tot cu multa seriozitate.

PESTI

Va ia prin surprindere telefonul unui amic drag, dar cu care nu ati mai vorbit de multa vreme. Planuiti o intalnire pentru seara.