MENIU

Horoscop 15 decembrie. Ziua şi conflictul! O zodie trăieşte o experienţă CUMPLITĂ! Iar banii...

Capricornii stau ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care au mari asteptari.

Berbec

Nu incerca sa tii alaturi de tine oameni care iti seamana, nici ca varsta, nici ca nivel de pregatire, nici ca sex, pentru ca azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cat mai multor aspecte diferite.

Taur

Ai mare nevoie de liniste, si unde te simti cel mai bine daca nu acasa? Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii pentru o zi, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar asa iti poti incarca eficient bateriile.

Gemeni

Ai invatat multe de la viata si fiecare zi iti ofera noi si noi lectii folositoare care mai pun o caramida puternica la edificiul care se ridica in tine cu fiecare an care se adauga la varsta pe care o porti pe umeri.

Rac

Viata sentimentala capata un ritm mai alert si abia astepti sa ajungi mai repede la un anumit nivel, de la care poti spune, mult mai sigur pe tine, ca da, este ceea ce ai visat, da, este omul potrivit alaturi de care poti cladi ceva de durata.

Leu

Ceva se schimba in viata ta de zi cu zi, de parca trebuie sa accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna foarte bine!

Fecioara

Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa.

Balanta

Cere si ti se va da, stii doar ca asa se spune, deci tu de ce incerci sa le faci pe toate de unul singur? Ai toate sansele sa ajungi acolo unde doresti daca inveti sa mai si ceri ajutorul.

Scorpion

Amintirile neplacute pe care le tot cari dupa tine nu te ajuta sa evoluezi, ca atare, pentru a te descatusa de balastul emotional de care nu te poti rupe, e nevoie mai intai sa ierti.

Sagetator

Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare, concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect.

Capricorn

Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai mari asteptari, scrie teotrandafir.com. Simti ca va aduce liniste in inima ta, ca te va umple de iubire si de fericire, poate pentru ca are, intr-adevar, si unele conotatii sentimentale.

Varsator

Ce bine te simti! Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura luminoasa, plina de iubire!

Pesti

Viata e ca o sinusoida: acum esti jos, acum esti sus, intr-o continua evolutie. Acum, pentru putin timp, esti jos, dar incepi sa urci!

Mai multe articole despre:
horoscop Horoscop joi horoscop 15 decembrie