MENIU

Horoscop 14 noiembrie. Certuri, dezamăgiri, dar şi satisfacţii financiare URIAŞE! Şi totuşi...

Horoscop 14 noiembrie. Certuri, dezamăgiri, dar şi satisfacţii financiare URIAŞE! Şi totuşi... 

Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta.

Berbec

Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta.

Taur

Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta.

Gemeni

Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera.

Rac

Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune.

Leu

Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale.

Fecioara

Nu te lasa atras in conflictele absurde din jurul tau. Tu ai si alte instrumente la indemana pentru a-ti impune parerea, fara a apela la agresivitate sau nervi, asa cum o fac tovarasii tai de discutie.

Balanta

Primesti o invitatie foarte placuta de a merge intr-o calatorie, de a iesi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul si preocuparile.

Scorpion

Incearca sa te apleci mai mult asupra celor din jur si mai putin asupra dorintelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi iti vei gasi fericirea si linistea in orice gest care inseamna a te darui celor care spera la un cat de mic sprijin.

Sagetator

Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti.

Capricorn

Ca sa te eliberezi de o povara pe care o tot duci pe umeri, e mai bine sa accepti acum un compromis.

Varsator

Atitudinea vesela cu care privesti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca asa nu te mai impiedici de fleacuri care nu merita mentionate.

Pesti

Ai la cine apela la nevoie pentru a te imbarbata si stimula intr-un moment in care nu gasesti energie in interiorul tau, scrie teotrandafir.com.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 14 noiembrie