MENIU

Horoscop 13 iulie. Prima zi dintr-un şir NEGRU pentru această zodie. Noi surse de VENIT pentru...

Horoscop 13 iulie. Prima zi dintr-un şir NEGRU pentru această zodie. Noi surse de VENIT pentru...

Toate obstacolele pe care le-ati intampinat pana acum par sa fi disparut.

BERBEC – Va concentrati asupra lucrurilor care va fac cu adevarat fericiti, iar acest fapt este in beneficiul vostru.

TAUR – Exista posibilitatea ca o persoana din anturaj sa va dea planurile peste cap. Nu dramatizati inutil, se mai intampla!

GEMENI – Este un moment prielnic sa va extindeti in aria profesionala. In acest caz si in momentul de fata, calitatea cea mai necesara este… interesul real pentru munca pe care o faceti.

RAC – Nu se vad sanse prea mari ca situatia financiara sa se imbunatateasca, desi sunteti increzatori in reusita si chiar va faceti planuri de plimbare in alte parti. Cel putin, nu acum!

LEU – Viata amoroasa se imbunatateste considerabil. Cheia este comunicarea si solidaritatea cu partenerul. Lasati la o parte geloziile si neincrederea!

FECIOARA – Atentie la oportunitatile care se ivesc astazi. Sunteti aproape sa va indepliniti un vis.

BALANTA – Viata voastra sociala incepe sa ia o turnura interesanta. Gratie unei persoane care va cucerete inima cu caracterul si farmecul ei.

SCORPION – Sunteti in cautarea aventurii, asa ca sa nu va surprinda daca intr-un moment de entuziasm va faceti bagajele si plecati intr-o scurta calatorie alaturi de cineva entuziast.

SAGETATOR – Toate obstacolele pe care le-ati intampinat pana acum par sa fi disparut, scrie radioconstanta.ro. Inaintati lin si elegant spre obiectivele importante pe care vi le-ati propus.

CAPRICORN – Este o zi in care va dedicati in totalitate familiei. Unele probleme vor crea disensiuni, de aceea e bine sa incercati sa intelegeti si punctul de vedere al celorlalti.

VARSATOR – Va bucurati de toata atentia partenerului de cuplu, care pare hotarat sa va faca toate poftele doar ca sa va vada cu zambetul pe buze.

PESTI – Se anunta o vizita din partea unor rude mai indepartate, care chiar daca este neasteptata, constituie o surpriza placuta.