MENIU

Horoscop 12 mai. Pentru o zodie, este cea mai importantă ZI din ultima lună

Horoscop 12 mai. Taurii au parte de o intalnire speciala, pentru scorpioni se anunta multa distractie, iar pestii duc o adevarata lupta in viata sentimentala!

Horoscop 12 mai. Berbecii iau azi o decizie pe grabă, dar care se va dovedi cea mai bună din ultima lună.

BERBEC
Luati o decizie pe graba, insa se va dovedi a fi cea mai buna din ultima vreme. Rezultatele vor fi peste asteptarile voastre.

TAUR
Se anunta o intalnire ceva mai speciala. Poate fi o persoana importanta din trecutul vostru sau, din contra, cineva care o sa devina special pe viitor.

GEMENI
Nu aveti timp sa faceti tot ceea ce aveati pe lista pentru astazi, insa nici nu acceptati ajutorul cuiva din echipa voastra. Incapatanarea nu este o solutie si stiti si voi asta.

RAC
Relatia cu familia o fie mult mai buna in aceste zile. Va simtiti foarte bine in compania celor dragi si va bucurati din plin de sustinerea lor.

LEU
Sunteti foarte sociabili. Luati legatura cu multi oameni, va intindeti la discutii si nici nu va dati seama cand trece timpul si se termina programul de lucru.

FECIOARA
Aveti idei fixe in privinta unor lucruri si nu acceptati ca toti cei din jur sa nu fie de acord cu voi. Invatati ca nu aveti intotdeauna dreptate si uneori este nevoie sa fiti deschisi catre opiniile celorlalti.

BALANTA
Discutiile de astazi va ajuta sa capatati mai multa incredere in fortele proprii. Chiar si voi ramaneti uimiti de ceea ce puteti face.

SCORPION
Mai multa distractie nu strica nimanui. Asta gandeste partenerul vostru de viata si se pune pe treaba pentru a va surprinde intr-un mod foarte frumos.

SAGETATOR
Va impuneti cu indemanare punctele de vedere in fata familiei. Printr-o atitudine convingatoare le demonstrati ca aveti dreptate.

CAPRICORN
Scoateti la iveala un talent ascuns si cunoscutii sunt fascinati de ceea ce puteti face. Aveti o metoda speciala pentru a face cu usurinta anumite lucruri care pentru altii sunt complicate.

VARSATOR
Nu puteti convinge pe cineva ca ideea voastra este cea mai buna si incepeti o adevarata munca de convingere. Va va lua cateva ore, dar cand o sa vedeti ca ati reusit veti fi mai fericiti ca niciodata.

PESTI
Se da o lupta in ceea ce priveste viata voastra sentimentala. Banuiti ca se intampla ceva si gandul va zboara la aspecte negative, cand de fapt este fix pe dos.

Sursa: Bucuresti FM

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 12 mai