MENIU

Horoscop 11 aprilie. O zi plină de surprize pe toate planurile - Zodia care rămâne singură

Horoscop 11 aprilie 2022. O zi plină de surprize pe toate planurile - Zodia care rămâne singură

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 11 aprilie 2022.

Berbec

Mulți dintre cunoscuții tăi își fac planuri pentru a pleca din oraș într-o vacanță, însă tu nu poți pleca. Partenerul de viață îți oferă soluția salvatoare.

Taur

Intri în contact cu mulți oameni care te vor ajuta să înveți lucruri noi. Sfaturile te vor ajuta enorm în perioada următoare.

Gemeni

Ești inspirat să cumperi ceva nou din punct de vedere tehnologic și rămâi uimit de cât de multe poți învăța într-un timp scurt. Este o zi bună și pentru a căuta un nou loc de muncă.

Rac

Motivația este la cote maxime, ai spor la muncă, iar sprijinul echipei este foarte important. Împreună veți finaliza un proiect care părea că nu are soluții.

Leu

Dai dovadă de multă generozitate. Pentru că reușești să renunți la ceva foarte important pentru tine. Însă îl oferi altcuiva, care are mai multă nevoie.

Fecioara

Își descoperi o nouă pasiune! Întreaga zi te ține departe de prieteni, nu răspunzi nici la telefon. Dar vei recupera zilele următoare.

Balanță

Ai de rezolvat multe la birou și trebuie să fii la curent cu toate noutățile. Se anunță o seară relaxantă, ca un fel de răsplată.

Scorpion

Este mult de lucru pentru organizarea unui eveniment la care abia aștepți să iei parte la sfârșitul săptămânii. Toate merg strună!

Săgetător

Îți revezi prietenii sau rudele pe care nu ai mai avut timp să le vizitezi. Veștile pe care ți le dau te vor binedispune.

Capricorn

Energia nu e la cote maxime astăzi. Dacă vrei să rezolvi acest aspect, este indicat să te odihnești și să apelezi și la câteva suplimente alimentare.

Vărsător

Afli că ai mai multe talente decât credeai. Și asta îți va aduce mari satisfacții. Ai putea obține bani frumoși dacă ți-l dezvolți.

Pești

Te pregătești pentru o călătorie și faci multe cumpărături. În a doua parte a zilei este bine să vorbești cu partenerul și să-i spui ce te nemulțumește.