MENIU

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017. Eșecuri costisitoare pentru aceste zodii

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017. Sextilul Lunii cu Neptun predispune la romantism, idealism, visare cu ochii deschiși, realizarea viselor romantice, compasiune. Același aspect predispune și la abordarea unor proiecte nerealiste, care se pot solda cu eșecuri costisitoare. Având în vedere că simțul practic este mult diminuat azi, se recomandă amânarea activităților și deciziilor importante.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 BERBEC

Se pare că nu sunteți în formă și nu vă simțiți in stare să terminați o lucrare importantă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă asumați noi responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți energia. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiți invitat la o petrecere, unde aveți șanse să vă simțiți excelent alături de partenerul de viață și de prieteni.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 TAUR

În prima parte a zilei o cunoștință v-ar putea solicita sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia puteți câștiga și dumneavoastră pe plan financiar. Evitați speculațiile de orice natură! După o zi destul de agitată, aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 GEMENI

O rudă mai în vârstă v-ar putea ajuta să luați o decizie importantă în privință relațiilor sentimentale. Se pare că simțul practic nu prea vă ajută astăzi. În schimb, astrologii vă sfătuiesc să contați pe sprijinul familiei și al prietenilor. Este în interesul dumneavoastră să evitați discuțiile în contradictoriu.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 RAC

Se pare că traversați o perioadă în care problemele financiare vă neliniștesc. În prima parte a zilei, este posibil să întâmpinați dificultăți la locul de muncă. Colegii și șefii vă înțeleg și vă ajută. N-ar strica să acordați mai multă atenție familiei.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 LEU

Este posibil ca un prieten să vă propună să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine. Sunt șanse să petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 FECIOARĂ

Ar fi bine să nu vĂ faceți un program strict pentru azi, pentru că este posibil să fiți nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei. Se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării problemelor financiare. Puteți să vĂ bazați pe intuiție.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 BALANȚĂ

În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. VĂ sfătuim să amânați deciziile de afaceri, oricât ar părea de urgente, pentru că există riscul să luați decizii greșite, cu consecințe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă, în care predomina romantismul, ceea ce vă ajută să vă păstrați moralul ridicat.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 SCORPION

În prima parte a zilei se pare că nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții s-ar putea să primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă determină să vă schimbați planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitați activitățile care necesită atenție și putere de concentrare.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 CAPRICORN

Astăzi nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii! Situația financiară ar trebui să fie destul de bună, dar simțul practic este redus și vă poate crea probleme în afaceri.

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Grijile pe care vi le faceți nu par să fie justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți este cauzată de oboseala acumulată. Ocupați-vă de activități de rutină și odihniți-vă mai mult!

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE 2017 PEȘTI

În prima parte a zilei aveți tendința de a fi cam confuz și s-ar putea să nu-i înțelegeți corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri și să amânați deciziile importante.

Sursă: eastrolog.ro