MENIU

Horoscop 1 iulie. Casă nouă, câştiguri financiare URIAŞE! O singură zodie are parte de o zi NEAGRĂ

Horoscop 1 iulie. Casă nouă, câştiguri financiare URIAŞE! O singură zodie are parte de o zi NEAGRĂ

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de sambata, 1 iulie 2017.

BERBEC

Te gândești că a venit vremea să faci o schimbare importantă în relaţia ta sentimentală. Întâmpini mici probleme financiare.

TAUR

Şefii te vor anunța că trebuie să renunţi la o călătorie din cauza unor evenimente neprevazute. Partenerul de viata nu va fi incantat de aceasta veste.

GEMENI

Te crezi o persoana atât de importantă, încât le-o spui tuturor în gura mare. Ei bine, azi vei vedea ca nu te vei putea descurca singură.

RAC

Din cauza unor drumuri pe care le-ai făcut în urmă cu câteva zile, riști să ai unele probleme de sănătate. Ar fi indicat sa consulți un medic.

LEU

Există posibilitatea ca un telefon de la o persoană mai în vârsta să te pună pe gânduri. Spre seară, petreci momente în familie.

FECIOARĂ

Ai avut o perioada bună în ultima vreme şi vei avea în continuare zile bune, însă astăzi rişti să fii înșelata.

BALANŢĂ

Va trebui să ai mare grijă astăzi la oamenii din jurul tău, dar şi la actele pe care le semnezi. Nu eşti în apele tale.

SCORPION

Va trebui să ceri ajutor de la cineva - oricine - pentru că azi e ziua în care iţi dai seama că trebuie predat un proiect important.

SĂGETĂTOR

Îţi place să faci glume pe seama altora, dar azi s-ar putea ca altcineva să facă glume pe seama ta. Evident, nu îţi va pica bine deloc, scrie ziarulevenimentul.ro.

CAPRICORN

Ai multe de rezolvat şi mintea ta e într-o mulțime de părți momentan. Poate ar fi bine să nu te mai gândești atât de mult la alții.

VĂRSĂTOR

Astăzi riști să pierzi o sumă mare de bani, pe care ai agonisit-o în ultimele luni. Nu face investiții din impuls.

PEŞTI

Dacă cineva iți spunea acum un an că viaţa ţi se va schimba total, aşa cum ţi s-a schimbat, nu l-ai fi crezut pe acel om.