MENIU

Haos la Suceava: peste 100 de medici trebuie să refacă testele pentru coronavirus

Haos la Suceava: peste 100 de medici trebuie să refacă testele pentru coronavirus

Neregulile de la Spitalul Județean Suceava iau amploare. Zeci de probe luate de la asistentele, infirmierele și medicii suspecți de coronavirus au fost încurcate. Sunt peste 100 de cadre medicale în această situație, iar analizele trebuie refăcute. 

Zeci de medici, asistente și infirmiere de la Spitalul Județean Suceava trebuie să repete testele pentru coronavirus. Un medic care lucrează în spital a postat pe pagina sa de socializare că s-a ajuns în această situație din cauză că fișele au fost completate greșit. 

"Aștept cu sufletul la gură rezultatul care nu mai apare. Și ghici ce? În această dimineață, primesc niște liste care însumează 100 cadre medicale, printre care și eu, care trebuie să mergem la retestare. Explicatia: teste neconforme, nu au fost completate fișele, nu au putut fi corelate etc.", a scris medicul.

"Recolte s-au făcut și de DSP și recolte s-au făcut și de către spital, personalul spitalului. Deci testele au fost trimise în două locuri diferite. În două puncte de testare. La unele s-au primit rezultat, la unele nu ne vin rezultatele și nu le găsim", spune Elena Trifan, director interimar DSP Suceava.

Secția de urgență a spitalului Județean Suceava a fost redeschisă, după ce 90 de cadre medicale au fost depistate cu coronavirus. 

Mai multe articole despre:
spital judetean suceava teste coronavirus