MENIU

Guvernul Ponta-Grindeanu! Eroare în moţiunea de cenzură sau mesaj diabolic?

Guvernul Ponta-Grindeanu

Moţiunea de cenzură prin care coaliţia PSD-ALDE încearcă să îşi dărâme propriul Guvern conţine în mod repetat sintagma Guvernul Ponta-Grindeanu, inversând în mod intenţionat termenii şi punându-l pe actualul SGG în postura de premier din umbră.

Deşi este textul oficial care va rămâne în cărţile de istorie, fiind prima "moţiune de cenzură" împotriva propriului Guvern, documentul repetă sintagma "Guvernul Ponta-Grindeanu", susţinând în subtext scenariul pe care PSD a încercat să-l impună în ultima perioadă: "Ponta se află de fapt în spatele premierului în exerciţiu".

De altfel, Sorin Grindeanu este acuzat deschis în text că face jocurile unui "grup ocult".

Un document din interiorul PSD obținut exclusiv de Realitatea TV arată în mod clar manipularea pe care echipa condusă de Liviu Dragnea o instrumentează în detonarea Guvernului Grindeanu.

Unul dintre pionii principali al acestui joc de putere ar fi Victor Ponta, văzut de PSD drept omul sistemului, adevăratul responsabil pentru eșecul USL și care, așa cum a rupt USL, acum dorește să rupă PSD, totul în interesul sistemului, controlat de servicii, de care Liviu Dragnea s-ar fi dezis.

Potrivit social democraţilor, echipa Ponta - Grindeanu pun la cale, cu sprijinul oamenilor din servicii, un nou UNPR, un nou partid balama care să facă jocurile în Parlament.

 

Mai multe articole despre:
moţiune de cenzură guvernul Grindeanu