MENIU

Greva STB s-a încheiat. Toate mijloacele de transport revin pe traseu. Ce riscă șoferii și vatmanii care nu au lucrat trei zile consecutiv

Greva STB s-a încheiat. Toate mijloacele de transport revin pe traseu

După 5 zile în care transportul public din Capitală a fost blocat, angajații STB au decis să suspende greva și să își reia activitatea. Liderii de sindicat și salariații vor avea, astăzi, o întâlnire și cu liderii AUR la Palatul Parlamentului.

După 5 zile de grevă, angajații STB revin complet la muncă. Într-un comunicat emis se precizează că salariații au decis suspendarea acțiunii de protest și reluarea activității. 

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu: Întreaga flotă a STB este pe traseu

"Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru şi impactul asupra cetăţenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuţie cu membri Consiliului de Administraţie care au promis că analizează doleanţele salariaţilor în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuţie la Palatul Parlamentului cu o delegaţie parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou şi autobază, celelalte entităţi, iar salariaţii au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea lucrului. Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a preluat problematica ridicată în această perioada şi va face demersuri către autorităţile decidente în vederea rezolvării acestora", se precizează în comunicat.  

Între timp, directorul societății a anunțat că șoferii și vatmanii care au lipsit trei zile consecutiv riscă să rămână fără loc de muncă. 

Directorul STB atacă dur: Protestatarii riscă dosare penale și concedierea. Se caută deja șoferi

Mai multe articole despre:
greva stb greva transport in comun