MENIU

Greii PSD, vânătoare în Teleorman. Imagini compromiţătoare cu Liviu Dragnea

Imagini compromiţătoare cu Liviu Dragnea, făcute publice de jurnaliştii de la RiseProject. Liderul PSD a mers la o partidă de vânătoare, în care apare alături de şefii Tel Drum şi de mai mulţi lideri ai partidului. A fost cu ei chiar și Petre Pitiş, directorul Tel Drum, despre care spunea că nu l-a mai văzut de 10-15 ani. 

Alături de Dragnea mai apar Marian Oprişan, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Constantin Nica, Ioan Mang, Dumitru Buzatu, Nicuşor Constantinescu, dar și alţii.

La acea partidă, unul dintre vânători a avut parte de un tratament inedit. Lui i s-a făcut un aşa zis botez special. Iar în acea acţiune a fost implicat Marian Oprişan. Un obicei desprins din perioada comunistă. Chiar Nicolae Ceauşescu obişnuia să facă la fel, în prezenţa lui Ion Iliescu.

La partida de vânătoare unde a mers Liviu Dragnea, au fost mai multe persoane din conducerea Tel Drum, printre care şi directorul general, Petre Pitiş. Despre acesta, Liviu Dragnea spunea că nu l-a mai văzut de 10-15 ani. 

Un alt personaj care a mers la acea partidă de vânătoare a fost Costel Comana, un om de afaceri care s-a sinucis şi care era apropiat de Liviu Dragnea. 

Mai multe articole despre:
vânătoare Liviu Dragnea