MENIU

FOTO/ Accident VIOLENT pe A1: 3 morți, două persoane rănite! Trafic reluat

Sursă foto: ISU Sibiu
Sursă foto: ISU Sibiu
Sursă foto: ISU Sibiu

Grav accident de circulație pe pe A1, la km 270, pe sensul de mers spre Sibiu produs între un autoturism și autoutilitară de deszăpezire. Din primele informații, în urma impactului trei persoane au murit, iar alte două au fost transportate la spital, fiind rănite. Traficul în zonă a fost reluat în urmă cu puțin timp, relatează realitateadesibiu.net. 

In autoturism se aflau 5 barbati. Persoanele decedate sunt toate din judetul Bacau, in varsta de 63 (conducatorul auto), 40 si 57 de ani. La spital au fost transportati doi tineri in varsta de 17 ani, din judetul Bacau, respectiv 20, din judetul Vaslui. Se pare că cele 5 persoane aflate în mașina înmatriculată în Bacău se întorceau din Italia. 

Alte două persoane implicate in accident, de sex masculin de circa 17 și, respectiv 20 de ani, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate.

Potrivit ISU Sibiu, carosabilul în momentul producerii accidentului era umed, fără depunere de zăpadă, condițiile de vizibilitate fiind bune.

În prezent, circulația este oprită pe sensul către Sibiu, fiind deviat traficul pe DN 1.

IPJ Sibiu anunță că incidentul rutier a avut loc pe A1, km. 270, Saliste, sens Deva – Sibiu. Vorbim despre o coliziune intre un autoturism si un utilaj apartinand DRDP Brasov.

Politistii rutieri sunt la fata locului si efectueaza cercetari in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a produs accidentul.

ISU Sibiu intervine de urgență cu următoarele forțe:

– 3 echipaje SMURD

– 1 autospecială de transport și salvare victime multiple

– 1 autospecială de descarcerare.

–  1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

 

Mai multe articole despre:
accident a1 victime incarcerate