MENIU

Grav accident, cu un mort şi 7 răniţi, în jud. Bistrița-Năsăud. Un autobuz s-a ciocnit cu un autotren

Grav accident, cu un mort şi 7 răniţi, în jud. Bistrița-Năsăud. Un autobuz s-a ciocnit cu un autotren

Un autobuz s-a ciocnit cu un autotren, pe raza localității Galații Bistriței, județul Bistrița-Năsăud. În urma impactului, șapte persoane au fost rănite, un conducător auto și cinci călători din autobuz, potrivit INFOTRAFIC. Al doilea şofer a murit.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-a produs după ce şoferul unui camion a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz în care erau opt persoane.

"Conform primelor date, şoferul unei autoutilitare care circula pe direcţia Bistriţa-Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei, a pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus", au anunţat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestora, şoferul camionului a decedat.

La faţa locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier şi criminalişti care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Traficul în zonă este blocat, iar circulaţia rutieră între Bistriţa şi Reghin a fost deviată pe ruta DJ 154: Sărata-Monor-Batos-Reghin, iar pe direcţia Teaca-Bistriţa pe ruta DJ 151: Teaca-Pintic-Posmuş-Şieu-Sărata. 

Mai multe articole despre:
accident grav Bistrita sapte victime