MENIU

Google a dat din nou lovitura! Ceasurile cu Android Wear se vând ca pâinea caldă

Deşi părea o piaţă care va accelera foarte lent, un nou studiu confirmă că 2014 a fost anul gadgeturilor purtabile, în special al ceasurilor cu Android Wear.

După ce Google a anunţat oficial o versiune a sistemului de operare Android gândită special pentru ceasuri şi alte gadgeturi purtabile, nu a durat prea mult până când producători cunoscuţi din industrie s-au grăbit să anunţe foarte multe variaţii pe aceeaşi temă. Din acest motiv, Android Wear a devenit un standard în piaţă, iar companii precum Samsung sau LG au mai găsit o sursă de venit importantă. Cei la Motorola, de exemplu, după ce au creat Moto 360, au reuşit să comercializeze nu mai puţin de 720.000 de exemplare din popularul gadget pe parcursul lui 2014.

În comparaţie cu cele 4,6 milioane de gadgeturi purtabile livrate în cele 12 luni ale anului trecut, victoria celor de la Motorola este evidentă. Chiar şi în contextul achiziţiei companiei americane de către Lenovo, nu ar trebui să să surprindă faptul că în spatele acestui brand se află o echipă foarte creativă de designeri şi ingineri. Mai mult decât atât, Moto 360 s-ar fi vândut şi mai bine, dar Motorola a avut numeroase dificultăţi în a-l produce în cantităţi foarte mari.

În principiu, situaţia este destul de clară, chiar dacă există o mică problemă cu statisticile celor de la . Din păcate, aceste cifre enumerate mai sus, fac referire la ...

Află continuarea aici

Mai multe articole despre:
Android smartwatch Android Wear Moto 360