MENIU

Gigi Becali îl susține pe Ponta. "Nu mai vorbesc despre politică, acolo e focul mare"

Gigi Becali

Gigi Becali este decis să vorbească despre ce se întâmplă în lumea politică, însă nu a venit încă momentul.

Gigi Becali a anunțat, duminică, după ce l-a botezat pe cel mai mic membru al soților Gabriela Firea şi Florentin Pandele, când va vorbi despre ce se întâmplă azi în politică.

Gigi Becali nu s-a ferit sa spuna ca il sustine pe Victor Ponta. "Il iubesc pe Ponta. Eu despre politica nu mai vorbesc, ca acolo e focul mare , vreti sa planga iar mama? ....."

Finanțatorul echipei Steaua, Gigi Becali, l-a botezat duminică pe mezinul senatorului PSD Gabriela Firea. Potrivit unor surse citate de România TV, naşul Gigi Becali ar fi plătit 10.000 de lei soborului de preoţi care a oficiat slujba de creștinare pentru fiul cel mic al soţilor Gabriela Firea şi Florentin Pandele.

După slujbă, Gigi Becali a explicat de ce nu vrea deocamdată să vorbească despre politică.

"M-am schimbat cu totul. (...) Dansul, dacă-l dansezi de bucurie, nu e păcat, dacă-l dansezi nebunește, este păcat. Orice faci mult este păcat. (...) Toate sunt păcat când sunt făcute care dă pe dinafară. Eu așa le făceam. Făceam totul maxim. Și m-a dus Dumnezeu frumos acolo la celulă și acolo Dumnezeu m-a învățat aia, aia și de aceea dau slavă Dumnezeu, că m-a dus. Dar atât, că nu vreau mai mult. De aceea nu mai vorbesc de politică, că nu vreau mai mult, mi-a ajunge doi ani. Îmi văd de treaba mea", a declarat Gigi Becali potrivit DCNews.ro.

"Când o să vină vremea, o să vorbesc eu și despre politică. Dar stau aici să mă întăresc duhovnicește, nu sunt puternic încă. ...Când o să vină vremea, eu le strâng toate. Și o să vină vremea când voi vorbi și despre ce se întâmplă acum, mult, dar peste 2-3 ani o să vorbesc despre ce se întâmplă acum", a adăugat finanțatorul Stelei.

Totuși, Gigi Becali nu s-a ferit sa spuna ca il sustine pe Victor Ponta, potrivit Pro TV. "Il iubesc pe Ponta. Eu despre politica nu mai vorbesc, ca acolo e focul mare , vreti sa planga iar mama? ....." a spus patronul Stelei.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Victor Ponta ponta dna