MENIU

Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat

Gigi Becali

Gigi Becali susține că a demarat tratativele pentru transferul atacantului Dorin Rotariu la FCSB.

Gigi Becali a precizat că i-a cerut directorului sportiv al FCSB, MM Stoica, să se intereseze despre situația lui Dorin Rotariu, care nu mai este dorit la Bruges.

"Antrenorul nu-l vrea la Bruges așa că l-am pus pe MM să se intereseze. A luat legătura cu el, urmează să vedem ce se întâmplă. L-a sunat, a vorbit cu el.

El vrea să rămână acolo, în Belgia, vă dați seama. A zis că vorbim, nu ne-a spus nici da, nici nu.

Eu dintotdeauna am vrut să îl iau la FCSB. Vrem să jucăm cu el vârf", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali şi-a schimbat look-ul Cum arată acum

Dorin Rotariu, 22 de ani, a avut o prestaţie excelentă în sezonul precedent la Mouscron, unde a fost împrumutat de Club Brugge. El a adunat 11 goluri şi 5 pase decisive în 30 de meciuri, dar nu a reuşit să îi impresioneze pe oficialii campioanei Belgiei.

Dorin Rotariu a ajuns la Brugge în ianuarie 2017, de la Dinamo, când a fost transferat pentru 2,2 milioane de euro. El a jucat însă doar 12 meciuri pentru clubul care are 15 titluri in Belgia, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive.

400.000 de euro pe an câștigă Dorin Rotariu în Belgia

Cum a preluat Gigi Becali Steaua / FCSB

Gigi Becali a preluat Steaua pe 23 ianuarie 2003.

În sala de şedinţe de la etajul 2 al tribunei oficiale a stadionului Steaua, 79 de persoane au participat la cea mai furtunoasă Adunare Generală din istoria Stelei după ce clubul s-a rupt de Ministerul de Apărării.

Urma să se voteze transformarea clubului în societate pe acţiuni, iar cel care lua peste 50 la sută prelua puterea totală de decizie. Şedinţa a degenerat, Gigi Becali şi oamenii săi intrînd într-un conflict verbal violent cu George Constantin Păunescu şi bodyguarzii acestuia.

S-a trecut la vot, iar rezultatul a fost: Gigi Becali 51%, AFC Steaua 36%, Viorel Păunescu, fostul preşedinte, 6%, Victor Piţurcă 4% şi Lucian Becali 3%.

Din cele 79 de voturi, 74 au fost pentru ca Gigi Becali să deţină pachetul majoritar, Viorel Păunescu şi Viorel Cataramă s-au abţinut, iar George Constantin Păunescu şi doi dintre bodyguarzii săi au fost împotrivă. Şedinţa s-a încheiat mult după miezul nopţii, iar la final Gigi Becali l-a atacat violent pe George Constantin Păunescu, după care a semnat procesul verbal în calitate de patron al Stelei.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali MM Stoica Dorin Rotariu fcsb