MENIU

Gheorghe Flutur: Am discutat cu premierul Nicolae Ciucă, pensiile trebuie să crească cu 15%

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că pensiile ar trebui să fie majorate cu 15 la sută. Invitat în emisiunea "Cu drag despre România", Flutur a precizat că procentul a fost discutat cu liderul PNL, premierul Nicolae Ciucă și cu ceilalți lideri ai partidului.

"Aș putea și am curajul, nu știu ce o să pățesc, să dau din casă, chiar de (la discuțiile de N.R.) astăzi (joi - N.R). Am avut o discuție mai aplicată cu premierul Nicolae Ciucă și cu colegii din PNL legat de această problemă a pensiilor, pornind de la solicitările care vin din teritoriu.

 

Este clar că trebuie să ținem seama să acoperim toată inflația.

 

Ultima discuție cu premierul Ciucă a fost de majorare cu 15% a pensiilor, minimal 15%, pentru că această inflație trebuie acoperită.

 

Nu obișnuiesc să dau știri din acestea pompoase, eu sunt un om pragmatic, dar trebuie să spun că ultima discuție legată de majorarea pensiilor a fost cu 15%, ca să acopere inflația", a declarat prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, în exclusivitate la Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
majorare pensii gheorghe flutur