MENIU

GEST IMPRESIONANT al lui GIGI BECALI din închisoare

GEST IMPRESIONANT al lui GIGI BECALI din închisoare

Leo Iorga va fi supus unei intervenţii chirurgicale, în regim de urgenţă, pentru extirparea unei tumori canceroase la creier, iar cel care va suporta costurile operaţiei este Gigi Becali.

Adrian Ordean, prietenul şi colegul lui Leo Iorga, a fost primul care s-a mobilizat şi a anunţat pe conturile de socializare că artistului îi lipsesc 8.000 de euro pentru această intervenţie.

Contactat de ziarulring.ro, surpriza nu a întârziat să apară, acesta mărturisind că banii pentru operaţie există integral, întrucât Gigi Becali s-a oferit să suporte întreaga sumă.

"Am făcut anunţul mai târziu pentru că nu ne-ar fi luat nimeni în seamă, cu vacanţele astea... Imediat după ce am postat, am avut foarte mare ecou, nu mă aşteptam la aşa ceva. Operaţia e în jur de 15.000 de euro, Leo avea câţiva bănuţi, mai primea de la Sănătate în jur de 4.000 şi îi lipseau 8.000 de euro. În cursul dimineţii (n.r.-ieri), domnul Becali a hotărât să plătească el absolut tot. E o veste minunată! La fel, am primit două telefoane, să luăm contact cu nişte firme care voiau să plătească integral operaţia. Dar domnul Becali a fost primul", a dezvăluit chitaristul trupei PACT.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali operaţie costuri solist Leo Iorga