MENIU

George Simion: „Nu l-am simțit pe Dan Diaconescu un prădător sexual, un vânător de virginitate. Dar poate m-am înșelat eu”

Foto arhivă Inquam

Liderul partidului AUR îi ia apărarea omului de televiziune Dan Diaconescu, despre care spune că nu are „apucături” de prădător sexual. George Simion merge și pe varianta unui dosar „fabricat” pentru Dan Diaconescu, prin prisma apropierii celor doi.

„Nu știu ce să spun despre acuzațiile la adresa lui Dan Diaconescu. Eu am ajuns de la mai mulți juriști și mi-au spus că, dacă faci sex cu cineva în vârstă de15 ani, dar cu consimțământ, nu este interzis. Dan nu mi-a fost naș și nici nu suntem prieteni la cataramă.

Îmi cereți să speculez dacă niște stenograme sunt reale sau nu, dacă acele discuții erau adevarate sau în glumă. Ar fi bine ca un judecător să se pronunțe. Pare ciudat și o nebunie, în ziua de azi, să cumperi virginitatea. O anumită etnie avea astfel de ritualuri. Sper că avem justiție care să facă ce trebuie, nu ca pe vremea lui Coldea și Kovesi.

Una e ce simt eu, alta e realitatea. Trebuie să găsim adevărul. Nu l-am simțit ca un vânător de minore și virginitate, dar repet, poate fi percepția mea. De asemenea, se poate să fie o victimă colaterală mie. Nu vreau să văd și alți oameni că suferă pentru că vorbesc cu mine sau sunt alături de mine. Oricum nu voiam să îl pun pe Dan Diaconescu președinte”, a declarat George Simion în emisiunea LUPTA PENTRU ROMÂNIA.

Mai multe articole despre:
george simion aur dan diaconescu sex cu minori