MENIU

George Copos pregătește o lovitură uriașă

George Copos

George Copos se află în faza obținerii aprobării planului urbanistic zonal pentru un proiect de extindere a hotelului Athénée Palace Hilton din București, a informat profit.ro.

George Copos, prin compania sa Ana Hotels, se află în faza obținerii aprobării planului urbanistic zonal pentru un proiect de extindere a hotelului Athénée Palace Hilton din București, anunțat încă de acum 2 ani.

Principala componentă a proiectului este construirea unui corp nou al hotelului, cu 2 subsoluri, parter, 5 etaje și înălțime maximă de 22 de metri, în spatele clădirii istorice existente.

"Înălțimea mai mare va fi orientată spre Calea Victoriei, iar către partea din spate înălțimea va scădea. Extinderea va privi cuplarea noii clădiri la volumul existent P+1, pentru a asigura un spațiu suplimentar necesar susținerii de conferințe", se arată în documentația aferentă solicitării PUZ, potrivit profit.ro.

Ana Hotels deține mai multe proprietăți: hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, și Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitală, hotelurile Sport, Bradul și Poiana din Poiana Brașov și Europa din Eforie Nord. 

Citește mai multe informații și vezi imaginile pe profit.ro!