MENIU

"Gentleman-ul" PSD Tit Liviu Brăiloiu nu este la primul gest obscen

Senatorul Brăiloiu
Senatorul Brailoiu

Senatorul Tit Liviu Brăiloiu e iute la mânie și a mai demonstrat asta tot în Parlament. A mai avut episoade care nu îi fac cinste, înainte de a o jigni pe senatoarea USR Florina Presada.

Realitatea TV i-a făcut un portret expresiv senatorului PSD Tit Liviu Brăiloiu la emisiunea "Dimineața de Știri".

Tit Liviu Brăiloiu este la prima prezență în Parlament. Iar de ieri este un adevărat personaj. Așa cum ați văzut în știrile Realitatea TV, o senatoare a opoziției îl acuză că a înjurat-o. Domnul se apără. Doar e un gentelman perfect și nu îi stă în caracter să înjure.

Ce este sigur e că nu ar fi prima dată când își pierde cumpătul și reacționează necugetat. Vă dăm imediat și alte exemple de situații în care Liviu Tit Brailoiu numai gentelman nu a fost. Dar să ne uitam puțin pe averea domniei sale. Poate sunteți curioși.

Are trei terenuri în Eforie Nord și Mamaia, dintre care unul are 2.000 de metri pătrați. Mai deține patru apartamente și o casă. Din 1985 până anul trecut a strâns o colecție impresionantă de ceasuri. Valorează 300 de mii de euro. Și mai vedem în declarația de avere și bijuterii de 80 de mii de euro.

Anul trecut i-au mai intrat în cont 83 de mii de euro, după ce a vândut un apartament. O precizare interesantă din declarația de avere este împrumutul pe care l-a dat fratelui său, în valoare de 450 de mii de euro.

Domnul Tit Liviu Brăiloiu e iute la mânie și a mai demonstrat asta tot în Parlament. A mai avut episoade care nu îi fac cinste. În februarie, a arătat un semn obscen în plen, dar a și bruscat un deputat USR pentru că acesta îi filma pe social democrații care părăsiseră sala în momentul discursului preşedintelui Iohannis. Iată imaginile de atunci:

 
Mai multe articole despre:
Liviu Brăiloiu Florina Presada