MENIU

Generalul Dumitru Iliescu: Voi continua să dezvălui abuzurile statului paralel

Generalul Dumitru Iliescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care precizează că va continua să dezvăluie abuzurile statului paralel.

"ESTE ADEVĂRAT, DOMNULE GENERAL RĂZVAN IONESCU, PRIM-ADJUNCT AL DIRECTORULII SRI???

Pe 14 Noiembrie 2017, am postat pe Facebook, cu titlul: "ȘTIU CE MI SE PREGĂTEȘTE!!!", faptul că atunci când am început să devoalez abuzurile de neimaginat, săvârșite de către principalii actori ai Statului paralel,mi-am asumat și riscurile la care eram conștient că mă expun.

Am afirmat atunci că știu ce au inițiat împotriva mea, dar că se înșală dacă cred că voi abandona demersul meu. Nu am făcut întâmplător afirmația că știu ce au pus la cale! Știam ce au discutat și au stabilit în legătură cu acest subiect. La acel moment nu știam însă că-l vor atrage în această acțiune ilegală și pe actualul prim-adjunct al directorului SRI.
Nu cu mult timp în urmă, cineva m-a informat că a avut loc o întâlnire de taină între domnul Florian Coldea și domnul general Răzvan Ionescu, la solicitarea primului, dar fără să fie informat și directorul SRI, domnul Eduard Hellvig.

Cu acest prilej, domnul Coldea i-a solicitat domnului Ionescu să producă probe împotriva mea. I-a spus că este rugămintea doamnei Laura Codruța Kovesi pe care au deranjat-o foarte tare afirmațiile mele făcute în mass-media, pe rețelele de socializare și în fața celor două comisii parlamentare.

Nu l-am crezut! Mi-a venit greu să cred că dvs, domnule general Ionescu vă angajați într-o asemenea acțiune reprobabilă, cum de fapt mi-a venit greu să cred că doamna Kovesi poate formula o asemenea solicitare, dar mi s-a adus ca argument și faptul că atunci când erați Șef în Diviziunea ( Departamentul) Apărarea Constituției din SRI, ați dat dispoziție subalternilor din secțiile județene să caute denunţători, pentru construirea de dosare împotriva unor oameni politici și de afaceri incomozi și numeroase alte aspecte.

Eu tot nu cred ceea ce mi s-a spus și de aceea va întreb pe dvs. dacă este adevărat sau nu...

Dacă este adevărat, vă rog să-i transmiteți domnului Coldea că nu mă sperie demersul domniei sale și că voi continua să devoalez faptele deosebit de grave pe care le-a comis și că îmi pare rău că până acum nu am putut prezența opiniei publice decât o mică parte din acestea! În postarea viitoare voi aborda un subiect foarte interesant și anume cel legat de concluziile în urma controlului efectuat, de fostul director al SRI în biroul și fișetul domnului Coldea, și multe altele...", a scris generalul Dumitru Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole despre:
SRI Dumitru Iliescu statul paralel