MENIU

Geamantan suspect, abandonat pe o stradă din Sibiu. O femeie a alertat autoritățile

Foto arhivă

O femeie din municipiul Sibiu a anunţat autorităţile, vineri seara, după ce a văzut un troler abandonat pe trotuarul din faţa casei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

UPDATE Trolerul abandonat pe un trotuar din municipiul Sibiu nu prezenta niciun pericol, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Misiunea forţelor de ordine s-a încheiat. Trolerul era gol, fără a prezenta vreun pericol", precizează IPJ Sibiu.

O femeie din municipiul Sibiu a anunţat autorităţile, vineri seara, după ce a văzut un troler abandonat pe trotuarul din faţa casei.

"În jurul orei 18,30, o femeie a apelat prin 112 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, sesizând faptul că pe trotuarul din faţa casei sale, respectiv pe strada G. Enescu (...), se află un troler, abandonat. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei", au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, a fost solicitată prezenţa specialiştilor SRI, pentru efectuarea controlului pirotehnic. De asemenea, în zonă au fost dislocate forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.