MENIU

Gaudeamus 2018 // Program Târgul de carte Gaudeamus - Romexpo

Gaudeamus

Gaudeamus 2018 // Targul de carte Gaudeamus // A 25-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus se desfășoară în aceste zile la Romexpo.

Gaudeamus 2018 // Targul de carte Gaudeamus // A 25-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură, cu tema centrală ''România Centenar'', se desfășoară în aceste zile la Romexpo

Peste 300 de expozanţi propun, până duminică, 18 noiembrie, circa 900 de evenimente editoriale şi profesionale.

Preşedinte de onoare al acestei ediţii este şeful Academiei Române, acad. Ioan-Aurel Pop.

La Gaudeamus 2018 sunt prezente edituri româneşti cu tradiţie, instituţii de învăţământ, difuzori de carte şi publicaţii, producători şi distribuitori de jocuri educaţionale, asociaţii profesionale şi organizaţii active în domeniile cultură şi educaţie, a scris agerpres.ro.

Gaudeamus 2018 // Targul de carte Gaudeamus // Ieri, în prima zi a evenimentului, Editura Şcoala Ardeleană organizează la Standul România 100 (nr. 45, nivel 0.00) o serie de întâlniri cu istoricii Ioan-Aurel Pop, Liviu Maior şi Vasile Puşcaş şi cărţile lor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Programul de vizitare a târgului Gaudeamus 2018 este zilnic, până duminică, 18 noiembrie, între orele 10:00 şi 20:00.

Accesul se face pe baza biletelor în valoare de 5 lei.

Gaudeamus 2018 // Targul de carte Gaudeamus // Totuși, numeroase categorii de public vor beneficia de acces gratuit în incintă: preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, alţi profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora și grupurile organizate.

Citește mai multe pe agerpres.ro!

Vezi aici CATALOGUL GAUDEAMUS!