MENIU

Galaxy Tab S, în România! Vezi cum arată cea mai spectaculoasă tabletă Samsung

Samsung a lansat pe piața locală cea mai subțire și ușoara tableta, GALAXY Tab S. Gadgetul vine cu specificatii fara precedent, menite sa spulbere concurenta facuta de principalul sau rival, iPad. Tableta va fi disponibilă în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, la un pret nespecificat.

 Galaxy Tab S este, in primul rand, incredibil de subtire, avand o grosime de numai 6,6 milimetri.  A fost lansata in doua variante de ecran WQXGA Super AMOLED (2560×1600 pixeli), una de 8,4 inchi si o alta de 10,5 inchi. Prima cantareste numai 287 de grame, iar cealalta 465 de grame.

 Galaxy Tab S ruleaza un procesor octa-core Exynos 5420 de 2,3 Ghz cu grafica Mali-T628 si 3GB de RAM. Tableta are doua camere, una de 2,1 MP pentru selfie si conferinte, si o alta de 8 MP, pe spate.

 Galaxy Tab S ruleaza Android 4.4.2 KitKat si are un spatiu de stocare de 32GB extensibil prin microSD.

 Tableta include mare parte din aplicatiile si facilitatile oferite de noua generatie Galaxy S5, de la skin-ul unic, cu perforatii, la senzorul de amprenta la Remote PC, Ultra Power Saving Mode si Download Booster.

 Specificațiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă display-ul, prin funcțiile care permit ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală.

 Primele CLIPURI VIDEO cu noua tableta si mai multe amanunte despre facilitatile oferite le vedeti pe GadgetReport.ro