MENIU

GAFA fostului ministru Maria GRAPINI, DUPĂ GREŞELILE GRAMATICALE

Grapini, noi gafe

Fostul ministru pentru IMM şi Turism Maria Grapini crede că de la 3,7% la 7,5% este o creştere de 50%, afirmând în acelaşi timp că a aprobat în acord cu reprezentanţii patronatelor din domeniu ca numărul de turişti în România să urce în acest an cu 7,5%.

Întrebată de presă într-o conferință cum își explică scăderea numărului de turiști la nivel național în luna ianuarie, ea a spus: "Foarte bine, n-am avut zăpadă".

Referitor la diminuarea numărului de turiști de pe litoral cu 10% în vara anului trecut, Maria Grapini a evitat să răspundă și a afirmat că pentru întreg anul trecut statistica arată o creștere cu 3,5% a numărului de turiști la nivel național.

"Creșterea în 2014 va fi cu 50% mai mare decât în 2013. Așadar, dacă rămânem să ne raportăm în 2014 față de 2012 am cuprins o creștere și am aprobat asta la ultimul Consiliu Consultativ, în jur de 7,5 față de 2012, 2013 crescând cu 3,7", a calculat fostul ministru. Grapini a fost deseori criticată în presă pentru greșelile gramaticale pe care le face în postările de pe contul său de Facebook.

Grapini, un nou text plin de greşeli pe Facebook. "DATORITĂ" sau "DIN CAUZA" tastaturii?


Ministrul Maria Grapini, o nouă greșeală de scriere pe Facebook

Maria Grapini a GAFAT din nou într-o postare. O fostă pesedistă a mustrat-o